Ciki ilyen esetben ajándékötletként felajánlani, hogy közösen vegyetek egy drágább ajándékot?
5-ös: ne légy már ennyire buta!
Egyrészt nem feltétlen minden lány sminkes cuccokat akar feltétlen.
Másrészt ha egy telefont akar, akkor abba sokat számítana a 10ezer ft, és nem 5 sampont akar helyette.
Mivel a rokon MEGKÉRDEZTE, mit szeretne, megvan, hogy mennyit szánna rá, akkor sokkal értelmesebb, ha a pénzt adja oda, és értelmes ajádnék lesz belöle, mint valami, ami pár nap alatt elfogy, és semmi értelm sincs.
Nem értem hogy miért butázol le. Én csak egy tippet adtam, nem kötelező megfogadni. A Müllerben nemcsak sminket lehet venni vagy sampont, rengeteg minden más is van, vitaminok, táplálékkiegészítők könyvek stb.
Ki írta hogy helyette? :D
Nyugodj már meg.
Nem lehet könnyű veled az élet, ilyen erőszakos, agresszív embert basszus… de nyugodj meg, én nem pontozlak le, sőt további szép napot kívánok neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!