Májusban vesztettem el egy szeretett családtagot, őt szeretném visszakapni. Pocsék lesz az első születésnapom úgy, hogy ő már nem köszönt fel.
Ha valami realisztikus dologról kell beszélnem: nagyon szeretnék végre egy olyan parfétortát, ami finom. Az elmúlt években mindig pocsék ízűt sikerült venni.
3. vagyok, köszönöm a kedvességedet.
Mi érdekel a parfétortáról? Lényegében olyan krémmel készítik a sima helyett, ami fagyasztható, és mélyhűtve szinte fagyinak felel meg. Hidegen szeretem, bár a cukrászdában mindig elmondják, hogy felengedve sem folyik szét és nem olvad el, hanem normál tortaként ehető még 2-3 napig. Sajnos egyre kevesebb helyen csinálják finoman, pláne olyan ízekben, amiket szeretek.
Van egy hatalmas könyves listám (40+ könyv), abból bármelyiknek örülnék.
Bármi ami ritkább édesség vagy innivaló (Matcha teás KitKat, Chupa chupps üditők) nagyobb mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!