Ha édesapám szereti az autókat és születésnapjára megajándékozom egy élményvezetéssel/egy autó bérléssel az jó ötlet lehet?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 17:35
2/13 anonim válasza:
Jó bizony!
Nemrég bátyám 51. születésnapjára azt kapta ajándékba, hogy egy régi Ladát kibéreltek neki egy napra és azt vezethette. A fiai is bent ültek, de igazi élmény a bátyámnak volt, akinek a gyerekkorát idézte ez fel.
Szóval nemcsak mai, hanem akár régi (gyerekkorában vagy fiatalkorában gyakori) autóval is jó ötlet.
4/13 anonim válasza:
Simán jó. Akartam már én is ilyet ajándékozni, de akkor visszarettentem az áraktól. Remélem, te jobban állsz nálam anyagilag 😆
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a mumus. Tudod 18 vagyok de nem vagyok anyagilag független és ez okozza a gondot. Viszont ragaszkodnék ehhez az ötlethez hogy meglepjem édesapám, szerintem nagyon örülne neki!
2023. jan. 29. 19:56
7/13 anonim válasza:
Anyukádat, testvéredet, apukád testvéreit..., nem akarod bevonni? Jobban megosztódna a költség.
8/13 anonim válasza:
Férjem kamion- és buszvezetést kapott egyik születésnapjára. Nagyon élvezte, mindkettőt kipróbálhatta.
9/13 anonim válasza:
Nálunk tank vezetést kapott az egyik férfi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!