50. születésnapra ki mit venne ajándékba ?
Anyósomnak szeretnénk ajándékot a férjemmel. De teljesen tanácstalanok vagyunk.
Elsősorban szerettünk volna neki egy 50 szálból álló rózsa csokrot és mellé egy kosarat ami telis-tele van olyan dolgokkal amit ő szeret. A kedvenc kávéja, kedvenc nasija, pezsgő ... ilyesmik.
Viszont a rózsacsokrot azt lehet elfelejthetjük mivel a sógorom pont azt találta ki. Így 2 ilyen csokorra nincs szükség. Férjemnek mondtam hogy esetleg adjuk közösen mert kicsit furán jön ki a dolog hogy én is pont ezt akartam meg ő is. Viszont neki a kosár ötlet nem tetszik. Szerinte személytelen. De mit vegyek neki ? Van rengeteg ékszere, mindene megvan. Az utóbbi pár karácsonyozás is tele volt olyan ajándékokkal amit nem is használ mert nincs rá szüksége. De valamilyen szinten mégis igaz hogy személytelen ajándék. De akkor mit ? Valaki valami ötletet?!
Valami egyedit, csaladi fotókkal? Pl.
Én irtózom ezektől a családi fotós szirszaroktól. Ne ilyet vegyetek szerintem, hadd szóljon mar az ötvenedik szülinapja őróla.
A férjed testvére ne ugasson bele abba, hogy ti mit vesztek, semmi köze hozzá. Akinek megvan mindene, annak a elfogyasztható dolgok, nyalánkságok mindig jó ajándék. Élményajándékkal tényleg az van, hogy csak akkor, ha tudjátok, hogy a megajandékozott valóban élvezné az adott dolgot.
Hátha még idetéved valaki ötletekért.
Az 50 szál vágott virágtól én is elájulnék, micsoda pazarlás télen, a családi fotókat imádom, de nem a születésnapomra, köszi.
Akkor már inkább jó minőségű, márkás termékre szóló ajándékutalványt amit amúgy nem vennék meg magamnak, de mégis én választhatom ki mi legyen az.
50-re mindenki megérdemelne egy kis extra kényeztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!