50. születésnapra ki mit venne ajándékba ?
Anyósomnak szeretnénk ajándékot a férjemmel. De teljesen tanácstalanok vagyunk.
Elsősorban szerettünk volna neki egy 50 szálból álló rózsa csokrot és mellé egy kosarat ami telis-tele van olyan dolgokkal amit ő szeret. A kedvenc kávéja, kedvenc nasija, pezsgő ... ilyesmik.
Viszont a rózsacsokrot azt lehet elfelejthetjük mivel a sógorom pont azt találta ki. Így 2 ilyen csokorra nincs szükség. Férjemnek mondtam hogy esetleg adjuk közösen mert kicsit furán jön ki a dolog hogy én is pont ezt akartam meg ő is. Viszont neki a kosár ötlet nem tetszik. Szerinte személytelen. De mit vegyek neki ? Van rengeteg ékszere, mindene megvan. Az utóbbi pár karácsonyozás is tele volt olyan ajándékokkal amit nem is használ mert nincs rá szüksége. De valamilyen szinten mégis igaz hogy személytelen ajándék. De akkor mit ? Valaki valami ötletet?!
Ha a férjednek nem tetszik a kosár, találjon ki valamit ő. Az ő anyja.
Az élmény a legjobb amúgy szerintem is. Attol függ, mit szeret. Színház, koncert, wellness, bármi.
És ki nem szarja le, hogy neki mi tetszik, ha nem közösen veszitek?
Ráadásul nem is az ő szülinapja.
Jó ötlet a kosár is és jó ötlet az élmény is!
Én pl. egy wellnessnek piszkosul örülnék ha kapnék, mert magamra sajnálok ennyit kiadni.Csak kérdés, hogy anyósodék mennyire kimozdulósak?
17-nek is igaza van. De elvileg az ember ismeri a szüleit, anyosaekat, csak képes olyat adni ajándékba, amiről tudja, hogy örülnek neki.
A kosár amúgy nekem személytelen ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!