Mit vegyek egy 1 éves babának a szülinapjára? Valami "finomságra" gondoltam, mert amúgy mindene megvan.
Most lesz 1 éves az unokahúgom, valami apróságot adnék neki. (játék, ruha rengeteg van)
Nem értek a baba ételekhez, de ha van valami olyan, ami egészséges és szeretik a babák, akkor azzal "lepném meg"
Én plüss állatot vettem neki tavaly.
Ha ételt akarsz, azzal az baj nem maradandó.
2, szerinted ha süt, abban nincs szénhidrát? Jó kis finomliszt, cukor...
Ennél ezerszer jobbak a gyümölcsös nasik, amiket lehet kapni.
#12! Nem a szénhidráttal van a baj, hanem a hozzáadott szabad cukrokkal.
2 év alatt nem édesítünk cukorral, helyette 1-2 összetört banán, néhány szem datolya, reszelt alma kerül a tésztába. Vannak szuper receptek már, 2 oldalt írtam is, ahol érdemes keresni.
Jézusom ennyi drámát bmeg...
A kérdező nem a gyerek egész hátralevő életére akar kaját venni, csak egyetlen alkalomra egy kis nasit. Nem fog belehalni a gyerek, ha egyszer valamilyen fincsi drogériásat eszik mindenféle házi kotyvalék helyett (amiben igen, ugyanúgy bolti dolgok vannak, Magyarországon ugyanis nem nagyon termeszt senki a kertjében banánt meg datolyát😂).
Amúgy a facsemete szerintem is szuper ötlet, persze ha van hova elültetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!