Milyen ajándékot vegyek az 1 éves szülinapjára a kislányomnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan ajándékot amit el tud tenni emelkedbe akár
. Akár ékszer vagy nem is tudom. Tippek?
2022. ápr. 8. 16:15
1/15 anonim válasza:
Az ékszer nagyon jó ötlet. Biztos fog neki örülni.
2/15 anonim válasza:
1 éves. Nyilván emlékeket pakolgat 🤦🤦
Valami fejlesztő játék, baba könyv ilyesmi
3/15 anonim válasza:
Mi baba triciklit vettünk, amit mi is tudtunk tolni, nem tudom mi a hivatalos neve. Annyira szerette. 🙂
4/15 anonim válasza:
Tőlünk kismotort fog kapni az első szülinapjára, nyáron szerintem már fogja tudni használni. Most 11 hós és most tanulgat járni. Ékszert keresztelőre kapott, számunkra az volt a nagyobb esemény.
6/15 anonim válasza:
Mi egy waldorf babát vettünk neki első szülinapra
Strapabíró csodaszép baba. Imádja azóta is. Mindenhova jön velünk☺ nekem fontos volt, hogy az elso babaja ne egy rideg muanyag valami legyen
Amit kapott, egy kezzel varrt baba, es eskuszom, lelke van☺
Nem utolso sorban, el lehet tenni emlekbe ha mar "ciki" lesz babazni
7/15 anonim válasza:
Mi matatofalat készítettünk neki, hatalmas sikere volt és van azóta is :)
8/15 anonim válasza:
6-os,az a gyönyörű baba 2 év múlva úgy fog kinézni, mintha a kutya rágta volna meg :D
Egy egy éves még nem tud vigyázni úgy a játékára, hogy abból "szép" emlék maradjon.
9/15 anonim válasza:
Nekunk szulinapja karacsonykor van. Kapott egy draga formatortat,illetve megablock vonat szeruseget. Kicsi meg,ugysem emlekszik ra.
10/15 anonim válasza:
8as
1 éve nyúzza, húzza, rángatja mindenhova magával
Semmi baja a babának☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!