Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mivel töltitek a saját születé...

Mivel töltitek a saját születésnapotokat?

Figyelt kérdés

Én a családommal, ismerőseimmel, barátaimmal. Alapvetően megemlékezünk a közös emlékeinkről, meg a hagyományok (pl. torta).

Nálunk ez nem olyan nagyon nagy ünnep, inkább családias, ünneplés, emlékezés, közösen együtt vagyunk otthon, hasonlók. Volt amikor áthívtam a barátaim is, de nem csaptunk baromi nagy, világraszóló mulatozást, csak egy kisebb buli volt.

Ti mit szoktatok csinálni?

2022. júl. 13. 20:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Reggeltől-estig plázában nézelődök
2022. júl. 17. 15:22
 22/23 anonim válasza:
Egy átlagos nap, nem ünneplem
2022. júl. 24. 19:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Ugyanazt mint más napokon. 1-2 ember felhív, néhány üzenetet is kapok, udvariasan fogadom, és úgy teszek mintha ez lenne a legszebb nap az évben. Pedig általában egyedül töltöm, vagy dolgozom, és eszembe se jut csak ha valaki figyelmeztet. Munka után hazaérek, koszos a lakás ha nem takarítottam, nincs kaja, üres a hűtő ha nem vásároltam. Tortát ritkán kaptam, akkor is valami olyat amit nem szeretek, vagy gyertya nem volt rajta.

Tegnap reggel úgy döntöttem máshogy lesz, nem csináltam semmit amihez nemmvolt kedvem. Helyette a kislányommal voltam egész nap, sokat nevettünk, nassoltunk, strandoltunk, ott ettünk, fagyiztunk, játszottunk. Még pici, nem tudja hogy szülinapom volt. Annyira jó volt látni hogy mennyire boldog. Este lefekvésnél összevissza puszilgatott, a legszebb nap volt!

2022. júl. 28. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!