Hamarosan lesz anyukám 40. szülinapja. Tudnátok segíteni?
Bár még van rá bő egy hónapom, nem szeretnék az utolsó pillanatban kapkodni, mivel ő ugye mindig a közelemben van, és szeretném ha meglepetés lenne. 14 éves vagyok és mindenképp valami egyedi, saját készítésű ajándékot szeretnék. Eddig mindig rajzot adtam, tavaly meg egy olyan rózsákból álló csokrot, amilyen az esküvőjén is volt. Nagyon örült nekik, de idén mindenképp valami különlegeset szeretnék, ami a barkácsoláshoz vagy a művészetekhez köthető. Gondolkodtam már a könyvhajtogatáson is, de itthon csak rendelni lehet, az elkészítési videók mind idegen nyelven vannak...
Tudnátok valamit ajánlani, ami nem igényel nagy tehetséget, viszont lenne hozzá időm és türelmem is (jó, a türelmem annyira nem kiemelendő... :) )?
Én azt tanácsolom, hogy mindenképp menj el egy kreatív/hobby boltba, és ott meríts ihletet!
Ami nálam valamennyi női rokonomnál/ismerősömnél tuti befutó volt: az előbb említett boltokban lehet kapni fa ékszerdobozokat, és különféle strasszokat, virágokat, szalagokat, csipkéket, amiket felragasztva a dobozkára igazán mutatós és egyedi ajándék készíthető! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!