Mivel töltitek a saját születésnapotokat?
Figyelt kérdés
Én a családommal, ismerőseimmel, barátaimmal. Alapvetően megemlékezünk a közös emlékeinkről, meg a hagyományok (pl. torta).
Nálunk ez nem olyan nagyon nagy ünnep, inkább családias, ünneplés, emlékezés, közösen együtt vagyunk otthon, hasonlók. Volt amikor áthívtam a barátaim is, de nem csaptunk baromi nagy, világraszóló mulatozást, csak egy kisebb buli volt.
Ti mit szoktatok csinálni?
2022. júl. 13. 20:27
11/23 anonim válasza:
csinálunk egy vacsorát vagy pikniket (kinek milyen évszakra esik) a lakótársaimmal, barátokkal, és a rákövetkező egybefüggő három szabadnapomon meglátogatom a szüleimet, velük tortát eszünk és ajándékot kapok. (nagycsaládilag ritkán találkozunk, ezért tömbösítve ünneplünk mindenkinek mindent, karácsonykor, május elején, július közepén és október elején, olyankor masszív ajándék- és ételdömping van, mert nagyjából húsz ember mindenét ünnepeljük, meg ha oda esik valami általános ünnep, azt is XD)
12/23 Metionin válasza:
Attól függ, milyen napra esik. Ha szabadnap, akkor sütizek a párommal és kb. annyi, ha munkanap, akkor dolgozom. Idén viszont kipróbáltam, hogy kivettem szabinak azt a hetet és tök jó volt. Májusban van a szülinapom, a nyaralás még messze van, mert mindig augusztus végén megyünk, a téli szabik megint csak messze vannak már, így ha megtehetem, jár ott egy kis pihenés, amikor el tudok menni olyan boltokba pl. amik mindig az én munkaidőmben tartanak csak nyitva vagy akkor már jó idő van kisebb kiránduláshoz is. Vagy többször volt már, hogy szülinapom mentem piercinget szúratni poénból, idén meg a tetkómat csináltattam 2 nappal előtte.
13/23 anonim válasza:
Én november 1-jén születtem, minden évben temetőjárás a program. De a gyertyákat csak otthon fújhatom el. :(
14/23 anonim válasza:
Nem Magyarországon élek, nálunk mindenki születésnapja nagy ünnep. A napján rendelni szoktunk, az ünnepelt választja az éttermet. Vasárnap pedig ünneplünk, olyankor jön a teljes család. Mindig valami különlegeset főzök, többfélét is, hogy lehessen válogatni. Torta is van, abból is legalább kétféle. Nálunk szerencsére a sogoromon kívül mindenki figyel a masikra, így mindig olyan ajándékokat kapunk és adunk, aminek örül a másik. Sógor kreativitása és figyelme nulla, nála boríték van mindig.
15/23 td95 válasza:
Semmi extrát, engem már nem igazán izgat.
16/23 anonim válasza:
Én utazni szeretek olyankor és kifejezetten nem szeretem ha felkoszontenek meg ajandekoznak. Néhányan ezt sajnos nem értik, és ha sikerül meglépnem szülinapomon, akkor utólag köszöntenek fel... én már nem tudom, hogy mondjam másképp, hogy nem szeretnék szulinapozni..
17/23 anonim válasza:
Reggel 3kor kelés, meló, este 7kor haza érek, eszek fürdök, és megyek aludni.
18/23 anonim válasza:
Jobban orulok neki ha senki nem tudja hogy szulinapom van az nap.
Nem szoktam unnepelni.
19/23 anonim válasza:
Én a családdal nem igazán ünneplem már. Vannak kisebb baráti társaságaim, akikkel általában utólag megüljük, csinálunk valami programot vagy egy szimpla "pizsiparti". Van, mikor mindenkiét egyben, nyáron ünnepeljük. Mondjuk a legjobb barátnőmmel kifejezetten megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, csak simán felköszöntjük egymást szóban/írásban.
20/23 anonim válasza:
Aznap reggel érek haza munkából. Szal a napi terv: Zuhany, reggeli, alvás kb 12 ig. Utána pihenés a csaaláddal. Az este még kérdéses...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!