Egy ing tényleg kevés szülinapi ajándéknak az unokaöcsémnek?
Faterom szerint erőltessem meg jobban magam, mert egy ruhadarab az kevés az unokaöcsémnek. Most lesz 21 éves, és ismerem a stílusát, tuti tetszene ez neki, ezt néztem ki:
Ez tényleg kevés? Mit gondoltok?
Sztem tökre illene hozzá elvégre hasonló ruhákat hord, szereti a rózsaszínt, (még a haja is rózsaszín) szerintem ez tökéletes.
Apámnak van igaza vagy nekem?
Apád hülyeséget beszélt.
Egy ing teljesen elég születésnapi ajándéknak.
Egyébként én is túlzásnak tartom, hogy unokatestvéreket is megajándékozzátok ilyen alkalomkor.
Kicsit olyan animés, nekem tetszik :'D
Szerintem tökéletes ajándék.
Szerintem ha ismered az ízlését igenis jó ötlet és elég ajándék.
Az amugyis elég tág fogalom 2000Ft tol kb a csillagos ég a határ az ingek árában.
Szerintem is elég neki. Max vegyél valami csokut/rágcsát mellé.
Én unokatesóknak névnapra mindig egy különlegesebb csokit adok (ami kb 2000 ft/doboz).
Születésnapra pedig 3000-4000 ft ig valami kisebb ajándékot. Pl 1 könyv + 1 tábla milka csoki. Vagy 2 körmömlakk + 1 tábla csoki.
1-es, a lakás is létszükséglet, az ellen bezzeg nem szokott menni a hisztike. De mondjuk egy jó drága háztartási gép ellen sem, mikor összedobja rá a rokonság a pénzt.
Kérdező, teljesen jó ez az ing ajándéknak. Ha neki tetszik, az a lényeg. És egyáltalán nem kevés, egy unokatestvér szülinapjáról beszélünk, nem mondjuk a gyereked esküvőjéről (bár én ott se tartom korrektnek, mikor ilyen “csak ennyi” dumákkal jönnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!