Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek velem van a baj?...

Szerintetek velem van a baj? Telhetetlen lennék? Vagy túl hisztis?

Figyelt kérdés

Ma lettem 17 éves és tatámék, szüleim és a barátom köszöntöttek fel személyesen. Mindenki valami illatszert vett nekem. Pontosan 2 db parfümöt, hónaljstiftet, testápolót, tusfürdőt és egy arcmaszkot kaptam.

Ezek az ajándékok alapján büdösnek gondolom magam, pedig minden nap fürdök. Szerintem nem vagyok egy lehetetlen eset, nem kell drágának lennie, de mindig parfümöket kapok. Nincs lehetőségem sajátot választani, mivel mindenki elvárja, hogy azt használjam amit tőle kaptam.

Egy pólónak, sminkes valaminek, ha egy olcsó szemceruzát kapok a leggagyibb drogériából is örülök. Vagy karkötő, barátomtől ezt egy gyenge ajándéknak gondolom... Én sokkal összetettem ajándékokat adtam neki mindig. Számomra ez személytelen volt.

Egyébként rajz a hobbim, ahoz is lehet venni csomó egyszerű és olcsó holmit.

Velem van baj?

17l

2021. júl. 29. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Elég olcsó bosszú, 10-es! Mintha szándékosan azt akarnád, hogy ha merészelt nem örülni annak, amit szívből készítettél, akkor legközelebb szándékosan olyat veszel neki, aminek nem örül. Akkor adj neki pénzt, annak garantáltan örülni fog.
2021. júl. 30. 16:05
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

11-nek.

Legalább értelmeznéd amit írok.Szövegértés nem megy ugye?

Írtam, hogy mindig megkérdezem, hogy minek örülne? Mit szeretne? mire vágyik? Menjünk közösen, és válasszon kérdéseimre a válasz mindig ezek

- nem tudom

- mindegy

- nem kell semmi

- fogalmam sincs.

- jaj ne már.. etc...

Pénzt adni ugyanolyan személytelen mint egy parfüm.

2021. júl. 30. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Egyáltalán nem ugyanolyan személytelen, mert azt vesz belőle, amit ő maga akar és akkor, amikor akarja. A teáltalad választott parfűmöt biztos nem.
2021. júl. 30. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ezeken kívül mást is kaptál volna de így... Nem veled van baj nem kell hogy ezt hidd.
2021. júl. 30. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindig körbejártak ezek a fajta ajándékok :)

Tusfürdő, deo, stb egyik családféltől jött, következő ajándékozásnál másik családfélhez ment. Csak számon kellett tartani nehogy ugyanoda menjen de néha az is előfordult :D

Mindenkinek megvan ezekből a kedvence szóval igazából hülyeség volt illatszert adni

2021. júl. 31. 05:59
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Megértelek a barátoddal kapcsolatban. Olyan, "na ezt is letudtam" ajándékot kaptál. Lehetett volna romantikusabb is. Ez nem pénz kérdése. Te jobban kedveled őt, mint ő téged.
2021. júl. 31. 07:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

"jobban kedveled őt, mint ő téged"

Ez a mondat teljesen igaz. Először megakartam cáfolni, mivel fájt az igazság, de rájöttem, hogy nincs1 rohadt ellen példám se. :(

2021. júl. 31. 08:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom.
2021. júl. 31. 08:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt mondjak hogy adja el.

Ezt hogy kene elkepzelni?

Felrakja a netre azt a 4 - 5 fele parfumot meg dezodort meg tusfurdot? Ki a fene fog pont tole "rendelni" ilyet?

Vagy menjen a keletibe szolitsa le az embereket hogy "Nem kene egy jo parfum? Tusfurdo?"

...

2021. júl. 31. 10:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Lelkiismeretem sem lenne eladni. Bűntudatom lenne utána.
2021. júl. 31. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!