Mit vehet egy fiú egy lánynak 18. születésnapjára, ha csak haverok?
Figyelt kérdés
Nem tudom miket szeret, nem ismerem túl régóta.2020. dec. 22. 12:18
1/4 anonim válasza:
Például finom, minőségi csokit. Minőségi, normális kozmetikumo(ka)t. Amíg nem ismered meg jobban, biztosra mennék, ezért vásárolnék édességet vagy kozmetikumot. Ezeket a csajok többsége szerintem mindig kedvezően fogadja.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is egy minőségi, finom csoki tökéletes választás. Vagy akár egy finom, drágább pezsgő/bor is megfelelő. Vagy vannak ezek a különböző kis ajándékboltok (minden plázában található, legalábbis BP-n) ahol vannak ilyen kis tárgyak/csokik/piák melyeken rajta van egy 18as karika, vagy valami idézet, de kérdezz meg egy eladót, biztos tud segíteni..
4/4 anonim válasza:
Ugyanezt tudom mondani,mint az előttem lévők. Bár engem a haverjaim megakartak szívatni így vettek egy csomag fogamzásgátláshoz való dolgot. Bevallom, amikor nem kaptam nem nevettem, de egyébként jó poén volt ha már 18 lettem. Egyébként ha beszabadulsz a Rossmannba/Dmbe szerintem tuti találsz, olyan parfümöt vagy kozmetikai dolgot, ami tetszene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!