Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek ez jó ajándék...

Szerintetek ez jó ajándék lenne egy lánynak a születésnapjára?

Figyelt kérdés

17 éves lesz a lány. Csak barátok vagyunk, legjobb barátok.

Az ajándék egyszerű, egy Grumpy Cat-es bögre "Boldog születésnapot! Remélem a toxikológián kötsz ki" felirattal.

Azért gondoltam erre, mert szereti a macskákat (neki is van macskája) és ezeket a Grumpy Cat-es poénokat is. Illetve mindennap szokott kávézni és szörpöt inni és mindig bögréből.

Mondjuk csak amiatt aggódok, hogy már van egy úgymond kedvenc bögréje, amiből inni szokott és nem szeretném, hogy csak egy porfogót adjak neki a polcra. Mondjuk szerintem biztosan örülne neki.

Szerintetek jó ötlet lenne ez vagy találjak ki valamit mást? Időm még van elég gondolkozni. :D

Előre is köszi a válaszokat! :D

2013. aug. 30. 18:14
 1/4 anonim válasza:
Hát figyel: hogy milyen a csaj azt csak te tudod, ha szerinted ez egy találó ajándék akkor hajrá, ehhez szerintem senki nem tud itt hozzászólni. Az meg hogy félsz, hogy nem fogja használni... nem tudom, egy részről értelmes az érved, másrészről meg hülyeség ezen gondolkozni, ha tetszik neki az ajándék akkor is szeretni fogja. De ha ilyan bögrés a csaj akkor nem gondolod, hogy lehet hogy már van kedvenc bögréje? De amúgy ha jóban vagytok és tényleg közeli barátok és találó ajándék akkor nincs mitől félni.
2013. aug. 30. 18:27
 2/4 anonim válasza:
Szerintem mindenképp találó ajándék, csak nagyon hagyományos...Inkább találj ki valami egyedi tárgyat...Azon is lehet Grumpy Cat :)
2013. aug. 30. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. :)
2013. aug. 30. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem tetszene neki. :D

Azt, hogy porfogó lenne csak érvként írtam le, hogy az is lehet. De szerintem ezt fogom megvenni vagy valami hasonló cuccot.

Köszi mindenkinek a választ! :D

2013. aug. 31. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!