Mit vegyek a lánynak születésnapjára?
Figyelt kérdés
a lány 3 évvel idősebb és csak barátok vagyunk
én 15 a lány 17 éves de nemsokára 18 lesz
2015. dec. 28. 21:13
1/7 NeymarjrLau válasza:
Mégis honnan kéne tudnunk? Nem ismerjük őt, sem az érdeklődési körét, ha valakinek akkor ezt neked kéne tudnod.. értelmetlen kérdés
2/7 A kérdező kommentje:
azt akartam volna megtudnom hogy ti lányok minek örültök ilyenkor
nem pedig azt mondj egy konkrét dolgot hogy mit vegyek neki én se vagyok hülye tudom hogy nem ismered
2015. dec. 28. 21:25
3/7 anonim válasza:
Csokit, azt szereti mindenki.
De minden lány más, én pl nem vagyok átlag, nem örültem volna, ha szülinapomra szájfényt kapok, nekem hangulatvilágítás kellett a szobámba. :D (de nem kaptam meg :()
4/7 anonim válasza:
Koromlakkot, abbol sohasem lehet eleg! Vagy valami egyszeru kis karkotot. Sajnos nem ismerjuk a lanyt, igy nehez.
5/7 anonim válasza:
Csokit, azt szereti mindenki. FÚJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!