Mit vegyek a férjem 28. szülinapijára?
Figyelt kérdés
Szereti a hobbi horgászatot, a pokemon go-val játszani. Adnátok ötleteket?2020. márc. 11. 19:34
1/9 anonim válasza:
Horgaszashoz kellek? Esetleg vmi jopofa horgaszos cucc.
2/9 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyet. De ne üresen!
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. Pláne, hogy 28 éves, azaz nem évtizedek óta vagytok együtt, hogy már mindenfélét vettél és nem tudod mit vegyél. Ha már néhány év együttélés után se tudod, hogy mit vegyél neki...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kell mindjárt kritizálni! Nagyon sok mindent vettem már neki, nem kell alkalom se hozzá. Mindene megvan és nem értek a horgász cuccokhoz, hátha valaki tudna tippet adni ebben.
2020. márc. 12. 16:26
6/9 anonim válasza:
Élményajándékot-tesztvezetés, tandemugrás, kempingezés, ami érdekli
7/9 anonim válasza:
Egy igazi svájci bicska, horgászmódjához igazodó prémium orsó, óra... Olyan dolog amit drágáll és sajnálja rá a pénzt, így kaptam fém benzines kannát aminek én sem hittem, hogy ennyire lehet örülni!:D
9/9 A kérdező kommentje:
Már meg van az ajándéka. :) köszönöm mindenkinek!
2020. márc. 16. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!