Anyukám 40 éves lesz, milyen különleges ajándékot adnátok neki?
Jövőre leszek negyven, a nagyobbik lányom meg 12. Valami NEM ANYUKÁS dolognak örülnék. :D
Vehetne nekem egy könyvet, de valami izgi regényt, vagy valami sminkcuccot, hajcsatot, csokit, tortát, harrypotteres zoknit, macskás pólót, bizsu fülbevalót, koncert-színház-mozijegyet.
Kérdés, milyen hobbijai vannak, valami ahhoz kapcsolódó ajándék lenne jó szerintem.
A különféle "anyukás" meg "praktikus" dolgok szerintem nagyon nem jók, inkább valami olyan, amit szeretne, de drágának találja vagy valami egyéb okból nem veszi meg magának.
Nekem pl. egy ilyen teáskannát két hozzávaló teáscsészével vettek a gyerekeim, nagyon örültem neki:
Persze, ehhez az kell, hogy szeresse a teákat meg a teázást.
De esetleg egy könyvutalvány vagy valami hasonló is jó ötlet, ha szeret olvasni.
Hát, az utazás most nem tudom, mennyire jó ötlet, pláne Olaszországba...
Szerintem könyv, színházjegy, vásárlási utalvány a kedvenc boltjába... ilyesmi.
Jó úton jársz! A közös utazás/élmény sztem a legklasszabb!!!! Esetleg megspèkelheted egy általad készített, igényes fotóalbummal!
Tuti örülni fog!
Így ismeretlenül is, boldog szülinapot neki! Ha pedig a közös utazás lesz a nyerő, kívánom, h feledhetetlen élményekkel gazdagodjatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!