Mit vennétek a feleségeteknek a 43-ik születésnapjára?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 05:49
1/9 anonymousreview60 válasza:
Elsődlegesen ismerni kellene őt ehhez.
Másodlagosan bármit, amitől ő fiatalabbnak/csinosabbnak érezné magát vagy bármit, amitől nekem keményen áll, ha le kell hámozni róla.
2/9 anonim válasza:
Amit nagyon szeretne már rég otta ,de azt ne mond hogy nem ismered a saját feleséged? minek őrül,mit szeret stb .
3/9 anonim válasza:
Wellness hétvége kettesben, brfizdtni kozmetikushoz, fodrászhoz, vagy olyat amiről tudom, hogy régóta szeretne.
De az ékszerrel se lehet mellé lőni, ha tudod, hogy szokott hordani
4/9 anonim válasza:
Vidd el Bécsbe, egy-két napos városnézős hétvégére.
5/9 anonim válasza:
Utazás, ha van valami kedvenc helye, ahova szeretne eljutni.
Kedvenc parfüm.
Valamilyen élmény, akár színház, koncert, vagy valami extrémebb, pl. autós élmények.
Ékszer. Értékes kerámia. Ha szereti, gyűjti őket.
Valami a hobbijához.
6/9 anonim válasza:
Ha a felesegem, akkor ismerem, ergo tudom, mit szeret és nem vadidegeneknek teszem fel a kerdest
7/9 anonim válasza:
Én egy fotózásnak nagyon örülnék. Arra kicsinosithatná magát, készülne róla néhány remek kép, az önbizalmon nagyot tud dobni. Van javaslatom is nagyon kedvezményes áron, írj privátban, ha érdekel.
9/9 anonim válasza:
Mi nem veszünk egymásnak semmit, megünnepeljük ajándék nélkül. Egy mellélőtt ajándék sokkal flusztrálóan hat. Amennyiben szeretne valamit, megvesszük együtt. Persze egy csokor virág, egy szép és finom torta ill. egy ebéd, v. vacsora biztosan nem jöhet ki rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!