50-es férfinak mit lehet venni a születésnapjára?
Figyelt kérdés
Van még 2 hetem de teljesen tanácstalan vagyok. Bármilyen ötletet várok. Gondoltam veszek valami szép könyvet, de az elég személytelen, meg szerintem nem is örülne neki, nincs annyi szabadideje, hogy olvasgasson. Örülnék, ha lennének itt ötvenes, negyvenes pasik akik leírnák mire vágynának.😀2019. szept. 27. 09:51
11/15 anonim válasza:
[link] Tessék, üvegtömb gravírozással, képet feltöltesz szöveget is belegravírozzák pl: Boldog 50. Születésnapot. Ez szerintem remek ajándék
12/15 anonim válasza:
Ne vegyél neki semmit. Egy férfi nem ér annyit.
13/15 anonim válasza:
Én élmenyajándekba gondolkodnék. Színháznál Dumaszínház sem játszik? Ott jókat lehet nevetni, több előadójuk is van. Vagy improvizációs színház? Olyan jellegű, mint a beugró. Momentán társulat vmelyik előadása, sztem nagyon szórakoztatóak. Vagy: szabadulószoba. Vagy: kreatív nyomozós városnézés, amikor városnézés közben ki kell deríteni egy gyilkosságot. Vagy van Budapesten virtuális túra, ahol kaptok virtuális szemüveget, és megnézhetitek, hogy nézett ki az adott helyszín a 2. Vilagháború idején. Vagy közös wellness hétvége. De lehet repulővezetést adni ajándékba. Akár szimulátorban, akár kisgépen a valósagban. (Az utóbbi az drágább) Sétarepülés. Gokartozás. Rally-autó vezetés rallypályán. (Én azt adtam egyszer a férjemnek ajándekba). Forma 1-es autó vezetése (ez sem olcsó). Rengeteg élmény ajándekozható. Nézz szét: feldobox.hu meglepkek.hu oldalakon további ötletekért.
14/15 BRUTAL TV válasza:
50es palid van te meg huszonéves vagy...szerinted mire vágyik ?!
Vén kecske is megnyalja a sót vehetsz neki akármilyen filléres szart (gondolom túl drága holmira nem telik vagy max az ő pénzéből de az milyen már...)
Másik ajánlatom az anál ha eddig nem volt.
15/15 anonim válasza:
Hali!
Te is segíthetnél ha elárulnád,hogy mi a foglalkozása?:D
32F és én is hasonló kapcsolatban vagyok csak fordított a helyzet és kisebb a kor különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!