50-es férfinak mit lehet venni a születésnapjára?
Ez annyira személyes ügy. Minden ember más és más, hiába írják le a közel azonos korúak minek örülnének.. Egy év alatt megfigyelhetted, minek örül, mi fárasztja, mit szeret olvasni, esetleg színházban megnézni mit szeretne.Vagy koncert? de lehet, hogy ezt jó megbeszélni előtte, megkérdezni örülne, ha színházba mennétek erre és erre az előadásra stb...
Ami biztos bejön, ha sütsz Te valami finomat az ünnepre.
Meglepném egy tortával. Ha van kedvence, akkor azzal.
Vagy egy jó vacsorával.
Tárgyi ajándék lehet ruha, parfüm, ha tényleg nincs semmi hobbija meg olvasni sincs ideje.
Vagy egy élmény. De ahhoz is idő kell.
#4-es: Huszas éveimben vagyok... Nem kérek kioktatást, nem, nem gazdag, nem azért vagyok vele. Nem értem miért kell egyből rosszindulatúskodni.
Színház, koncert, ilyeneknek tudom, hogy nem örülne. Csak azért gondoltam, hogy ti mit adnátok/minek örülnétek, függetlenül attól, hogy nem ismeritek a karakterét, hogy hátha látok valami jó ötletet. Egy ismerősöm tud névre szóló borkülönlegességet, erre is gondoltam, bár a múltkor azt mondta, nem szereti a bort. Torta biztosan lesz, azt már leszerveztem.
Jaj, mindenbe bele kell kötni.
Anyukája fogja csinálni úgy értettem szervezés alatt, ő nagyon jól süt, én nem szeretném elrontani.
bocs, nem akartam belekötni, egész mást akartam.
- akkor tehát anyukája már tudja, mit adjon a szülinapra. TE meg gondolkozz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!