Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 50-es férfinak mit lehet...

50-es férfinak mit lehet venni a születésnapjára?

Figyelt kérdés
Van még 2 hetem de teljesen tanácstalan vagyok. Bármilyen ötletet várok. Gondoltam veszek valami szép könyvet, de az elég személytelen, meg szerintem nem is örülne neki, nincs annyi szabadideje, hogy olvasgasson. Örülnék, ha lennének itt ötvenes, negyvenes pasik akik leírnák mire vágynának.😀
2019. szept. 27. 09:51
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a párja vagyok, tehát a “legjobb ivópajti” feliratos bögre nem játszik:( Nem vagyunk együtt olyan rég, kb 1 éve talán, de hétfőtől hétfőig dolgozik, nincs sok szabadideje, így nem is tudok valami hobbihoz kapcsolódó dolgot venni. Segítsetek ki!
2019. szept. 27. 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira személyes ügy. Minden ember más és más, hiába írják le a közel azonos korúak minek örülnének.. Egy év alatt megfigyelhetted, minek örül, mi fárasztja, mit szeret olvasni, esetleg színházban megnézni mit szeretne.Vagy koncert? de lehet, hogy ezt jó megbeszélni előtte, megkérdezni örülne, ha színházba mennétek erre és erre az előadásra stb...

Ami biztos bejön, ha sütsz Te valami finomat az ünnepre.

2019. szept. 27. 10:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Meglepném egy tortával. Ha van kedvence, akkor azzal.

Vagy egy jó vacsorával.

Tárgyi ajándék lehet ruha, parfüm, ha tényleg nincs semmi hobbija meg olvasni sincs ideje.

Vagy egy élmény. De ahhoz is idő kell.

2019. szept. 27. 10:51
 4/15 A kérdező kommentje:

#4-es: Huszas éveimben vagyok... Nem kérek kioktatást, nem, nem gazdag, nem azért vagyok vele. Nem értem miért kell egyből rosszindulatúskodni.

Színház, koncert, ilyeneknek tudom, hogy nem örülne. Csak azért gondoltam, hogy ti mit adnátok/minek örülnétek, függetlenül attól, hogy nem ismeritek a karakterét, hogy hátha látok valami jó ötletet. Egy ismerősöm tud névre szóló borkülönlegességet, erre is gondoltam, bár a múltkor azt mondta, nem szereti a bort. Torta biztosan lesz, azt már leszerveztem.

2019. szept. 27. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
35%
leszervezted.. Sokkal, de sokkal nagyobb öröm, ha nem veszed, hanem Te készíted a süteményt. Rengeteg szeretetet lehet "belesütni" a süteménybe ám!
2019. szept. 27. 12:04
 6/15 A kérdező kommentje:

Jaj, mindenbe bele kell kötni.

Anyukája fogja csinálni úgy értettem szervezés alatt, ő nagyon jól süt, én nem szeretném elrontani.

2019. szept. 27. 13:23
 7/15 BRUTAL TV ***** válasza:
20%
Leírom:jó sex szóval kezd el nyújtani kedveském
2019. szept. 27. 13:26
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

bocs, nem akartam belekötni, egész mást akartam.

- akkor tehát anyukája már tudja, mit adjon a szülinapra. TE meg gondolkozz tovább.

2019. szept. 27. 13:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Hűha vannak nálatok bajok rendesen. Feltettem egy szimpla kérdést, hátha tud valaki valami jó ötletet (nyilván nekem is ezerféle megfordult a fejemben, de eddig mind elvetésre került) ehelyett jön a gúnyos hangvétel meg a rosszmájúskodás. Sz.pjatok le mind!:)
2019. szept. 27. 13:36
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
6: én nem mindenki házi tortájának örülnék. Azért sokat számít a kivitelezés.
2019. szept. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!