Mitől jó, és mitől rossz, unalmas egy házibuli?
NŐK! R.BANCOK! SOK!
Pia. SOK!
Zene. Változatos.
Sok kis terem, szoba. Ahová el lehet vonulni.
Szomszédok kiiktatva.
Őrzött parkoló!!!
MOBILOK TILTVA!!! Semmi kompromittáló fotó/videó ne lehessen!
SEMMI, NULLA GYEREK VAGY ÁLLAT!
Egy házi buliban az a lényeg, hogy együtt van az ember másokkal. Valaki akkor érzi rosszul magát, ha ott szinte senkit nem ismer, és se ö se a többiek nem nyitottak az ismerkedésre.
Ha a résztvevök jól ismerik egymást akkor nem lesz semmi gond(ha csak a résztvevök nem fognak egymnásnak esni).
Ha a résztvevök szinte alig alig ismerik egymást akkor érdemes egy ismerkedös kört tartani.
Pl mikor mindenki megjött te körbe mutogatsz mindenkit. Vagy is körbe ültök, álltok, és elmondod, hogy ö Józsika az ovi óta a legjobb barátom. Ö Katika akivel minden nap együtt dolgozom...
Én fiatalként fogalmaznék meg pár dolgot, ami szerintem a felnőtt korosztályra is általános érvényű.
-ha a házibuliban mindenki ismeri egymást, akkor zene, kötetlen alhohol fogyasztás, és dohányzás lehetőségének megteremtése megvan, akkor szerintem semmi sem sikerülhet félre
-ha házibuli, akkor legyen sok ember, így meglesz az alap hangulat
-illetve még szerintem akkor sikeres a buli, hogy ha minden ember nyitott az új emberekre, fontos hogy senki se érezze magát kívülállónak. Voltam már ilyen buliban, én nagyon nyitott ember vagyok, de ha a társaság nem, akkor nem lesz olyan jó a hangulat
Szerencsére inkább a nyitottság jellemzi a bulikat ahova megyek, szerintem ha ezek megvannak, legyen szó fiatal, felnőtt társaságról, nem lehet mellé lőni. Ja igen, és sok alholol, kis kaja a feloldódás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!