Lenne egy házibulim, de rossz időt mondanak Szerintetek?
Figyelt kérdés
Elvileg zápor lesz és az udvaron szeretném tartani, de fosok, hogy elverne minket az eső..
Házba meg nagyon sok a törékeny dolog meg különleges italok egy üvegszekrénybe.. Meg nem akarom, hogy az egész ház mire a szüleim hazajönnek tiszta pia szag legyen..
Szerintetek elhalasszam vagy csak ha elkezd esni az eső akkor küldjem be az embereket?
2013. aug. 10. 00:22
1/3 anonim válasza:
Sokan lennétek, mert ha kisebb házibuli baráti társasággal szerintem megértik. Esetleg lehetne garázs vagy pince buli, vagy valami hasonló.
2/3 A kérdező kommentje:
hát nem túl sokan 10-15 de többen jönnének 20-30kmről mert vidéken lennénk :S
2013. aug. 14. 23:03
3/3 anonim válasza:
Ááá..értem..hát akkor necces lenne őket hazaküldeni, ha a garázs,pince vagy egyéb helyeken nem tudjátok megtartani, talán lehet, hogy el kéne halasztani..bár a részeg embernek szerintem nem árt egy kis eső:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!