Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lenne egy házibulim, de rossz...

Lenne egy házibulim, de rossz időt mondanak Szerintetek?

Figyelt kérdés

Elvileg zápor lesz és az udvaron szeretném tartani, de fosok, hogy elverne minket az eső..

Házba meg nagyon sok a törékeny dolog meg különleges italok egy üvegszekrénybe.. Meg nem akarom, hogy az egész ház mire a szüleim hazajönnek tiszta pia szag legyen..

Szerintetek elhalasszam vagy csak ha elkezd esni az eső akkor küldjem be az embereket?

2013. aug. 10. 00:22
 1/3 anonim válasza:
Sokan lennétek, mert ha kisebb házibuli baráti társasággal szerintem megértik. Esetleg lehetne garázs vagy pince buli, vagy valami hasonló.
2013. aug. 14. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
hát nem túl sokan 10-15 de többen jönnének 20-30kmről mert vidéken lennénk :S
2013. aug. 14. 23:03
 3/3 anonim válasza:
Ááá..értem..hát akkor necces lenne őket hazaküldeni, ha a garázs,pince vagy egyéb helyeken nem tudjátok megtartani, talán lehet, hogy el kéne halasztani..bár a részeg embernek szerintem nem árt egy kis eső:D
2013. aug. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!