Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Stagg...

Mi a véleményetek a Stagg elektromos gitárokról? Ha rossz gitár akkor miért?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden gyártónak van jobb és rosszabb hangszere. A Stagg egy kezdőkategóriás, viszonylag olcsó cucc. Nem hinném, hogy általánosságban azt lehet mondani, hogy rossz, de tudni kell, hogy a minőségnek általában ára van és általában érvényes, hogy ha valami olcsóbb, annak a megbízhatósága és minősége ezzel arányos...
2013. aug. 8. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:

37000 ft-ért vásároltam!

kezdő gitáros vagyok miért ér a húr a bund elválasztókhoz?

2013. aug. 8. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem van egy stagg western gitárom, nagy jó gyönyörű hangja van kézre áll stb. De 60k ért vettem. Tehát a tanulság az hogy a minőségnek ára van.
2013. aug. 9. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy bund elválasztó, nincsen, azok a kis fém pálcák, amiket te annak nevezel, maguk a bundok. A probléma ahogy kiveszem abból, amit írtál, az akar lenni, hogy olyan helyeken is hozzáér a húr a bundokhoz, ahol nem kellene,és emiatt zörög? Ennek több oka is lehet. Az ilyen olcsóbb gitárokon gyakran vacak a bundozás, és a bundok teteje nincsen egy síkban. A nyak görbesége is okozhat ilyet, hogyha negatív görbülete van (homorú). Ezen a nyakpálcával jó esetben lehet állítani. Ha egyáltalán nincs ilyen téren tapasztalatod, akkor vidd el hangszerészhez.
2013. aug. 9. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!