Mért nem megy a Guitar Rig?
Figyelt kérdés
Leszedtem, de nem csinál semmit, csak zúg. ASIO4All kell hozzá, nem? Az is le volt szedve, de azzal EGYÁLTALÁN nem szólt, még zúgni se zúgott. Valami ötlet?2013. jan. 1. 19:45
1/8 anonim válasza:
Rig nélkül szól a gitár a PC-n? ASIO4 driver nem okvetlen teszi lehetővé vagy lehetetlenné a működést. Csak a lejátszás és a hallott hang közti időt rövidíti, amit "latency"-nek hívunk. Javaslom még, hogy semmi mást ne futtass a Rig mellett. A másik, hogy a Rig-en van némi kezelő felület, amit ismerni kell. Ugyan úgy működik, mint egy valós cucc, tehát a kapcsolókat "on" állásba kell tenni, hogy megszólaljanak. A zaj meg lehet, hogy a gitárodból jön és megoldható(ha már megy a rig)egy zajzár alkalmazásával.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, szól a gitár a program nélkül.
De fogalmam sincs, hogy mit hogyan állítsak..köszi a választ!
2013. jan. 3. 16:01
4/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem állítja át. Pl egyiknél olyan van, hogy "not connected" és akármit nyomok neki nem változik semmi. :S
2013. jan. 7. 18:58
5/8 anonim válasza:
nem tudom mi lehet, de próbáld meg Sonar-ból meghívni...hátha
6/8 anonim válasza:
options menüben állítsd be a controllert
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi..mi az a Sonar?
2013. jan. 8. 20:07
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg az eszköz saját meghajtóját feltelepíteni. Pl. nekem egy kínai csoda van, valami Guitar Link, ami a GUITAR LINK UCG102 másolata. Az nekem nem ment semmilyen más ASIO driverrel, az ASIO4ALL-al sem. Feltettem a CD-n lévő drivert és ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!