Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van minden nagy házibuli...

Miért van minden nagy házibuli után rossz kedvem?

Figyelt kérdés
ugye szoktunk inni, néha többet a kelleténél. és másnap olyan letört vagyok. legszivesebben aznap csak egyedül lennék. miért lehet? sose szokott olyan másnaposságom lenni,hogy fáj a fejem, vagy bármi ilyen..

2013. ápr. 18. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem buli utáni depim akkor volt, ha a buliban ittam, ugráltam, táncoltam, de nem volt olyan, hogy valakivel dumáltam volna egy igazán jót, hogy valakivel párban táncoltam volna, vagy összebújtam volna. Ha tök egyedül voltam az egész este és csak úgy csináltam, mint aki marha jól érzi magát. Főleg ha közben két lépéssel arréb párok búgtak mindenfele...

Talált?

2013. ápr. 18. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
hát nemigazán:O mert én bulikba is voltam fiúval, már mint nem ÚGY. hanem csókoloztunk stb. ugyhogy nálam nem ez lehetett a baj:S
2013. ápr. 18. 16:11
 3/3 anonim válasza:
A válasz a kérdésre az úgynevezett "fesztiváldepresszió". Nálam is mindig így van, hihetetlenül letört vagyok nagyobb bulik, fesztiválok, koncertek után. Talán mert túl nagy a kontraszt, hogy egyik nap még hatalmas buli van: társaság, nevetés, jól érzed magad, aztán másnap meg a nagy üresség, otthon punnyadás, józanodás :) Én olyankor elcseszettül magányosnak, letörtnek érzem magam. Erre a megoldás, hogy nem hagyod abba a bulizást, mész a következő fesztiválra :)
2014. aug. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!