Mennyire büntet meg a rendőr petardaert?
Figyelt kérdés
Haverommal azt tervezzük hogy petardazni fogunk csak az a baj hogy, félünk a rendoroktol szóval ha valami történne a szüleinket vennék elő?2018. dec. 27. 00:16
31/32 vyrob válasza:
No kedveseim, még Szilveszter sincs, de az első csonkolásos baleset megvan. Egy lány örökre nyomorék lesz.
Gratulálok a kérdezőnek, s azoknak akik szerint azokban van a hiba, akik büntetik a petárdázást.XD ??? GONDOLOM AZT NEM VETED FIGYELEMBE HOGY A CSAJ ÖSSZETÉVESZTETTE A KANÓCOS PETÁRDÁT EGY LEGÁLIS FÜSTBOMBÁVAL AMIT A DRUKKEREK IS KÉZBE FOGNAK!! ERGÓ NEM A PETÁRDA VOLT SZAR HANEM A GAZDÁJA VOLT IGEN HÜLYE HOGY AZT SE TUDTA MIT TART A KEZÉBEN !! ELTUDTA VOLNA DOBNI HA EL AKARJA ÉS NEM HISZI AZT HOGY KÉZI FÜST!!Milyen érdekes hogy én annó több ezer petárdát elhasználtam és sose lett semmi bajom miért is Talán mert tudtam használni??
32/32 vyrob válasza:
Petárda a valóságban !! https://www.youtube.com/watch?v=wKyh0LY5w90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!