Mennyire büntet meg a rendőr petardaert?
#10-es, ne told túl! Nem a kenyérröl kell lemondanod, hanem a petárdáról. Kérlek szépen, mondd el nekem, hogy milyen örömöd telik a petárdázásban! Légyszi'. Csak mert el sem tudom képzelni. Elém gyerekkoromban egy ártatlanul szórakozó "Pistike" odadobott egy petárdát. Az ijedtségen kívül még a fülem is csengett 2 napig. És még mázlim is volt, hogy nem lett nagyobb bajom.
Azért tiltották be, mert minden évben történt csonkolásos baleset, amit petárda okozott. Ez nem tartott vissza senkit a használatától, a pénzbüntetés talán igen.
Az sem mindegy a füvön találják meg vagy a zsebedben. Mert ha megáll mellettem a rendőrautó és ott van a füvön pár darab petárda azt már nem nálam találták. Egy utcán pl messziről egy ember vagy egy autó oda teleportálni sem fog. Főleg egy parkos helyen. Ha valaki nem mások elé dobálja nem tudják megbüntetni. Nekem nem a petárdával van a bajom hanem a politikai mentalitással. És azon kettős mércével hogy akikkel baj van azok megússzák. És a Pistikével aki őszintén bevallaná hogy igen petárdáztam meg jól megvágják. És avval hogy ez nem csak a petárda terén megy így hanem minden másban is! Hogy az esetleges rendőr Pistikét nagy mellénnyel megvágná .Még egy rongálót ,tolvajt büntetés nélkül el akarnak engedni. Illetve ha Pistike minél rafkóssabb annál kisebb az esélye hogy a rendőr csak úgy megbüntetheti. Egy visszaeső rongáló fele ennyi büntetést sem kap! Ami meg a veszélyeséget illeti a veszélyes termékeket kellett volna kitiltani . Mert sok féle petárda van a kicsi zöldön kívűl. És ez KB olyan mintha egy villanysütő hibájából,az összes villanysütőt kivonnánk a forgalomból.Emberileg is idekesít a kettősmérce, ha valaki a 12 éves pistikére rá mer förmedni.Az miért nem olyan nagy legény egy keményebb arccal?A fiatal gyerekek szeretnek robbantgatni, ha diszkréten csinálja,ezért egy gyerek mi jogon van terrorizálva? Önmagában mert begyújt egy pár petárdát!
Ez az ami engem bosszant, petárda ide vagy oda…
A körülöttünk lévő más országokban valahogy nem gond a petárda. Szlovákia,Szerbia,Horvátoszág, egész méretes petárdákat kapni. Miért csak nálunk viszi le az emberek kezét? Az itteni fiatal miért érdemel 150.000 Ft-os pénzbírságot mikor másutt ez nem gond. Nem akarják ezeket a törvényeket betartani a fiatalok mert látják hogy sunyi,képmutató törvények. De ott van Ausztria, most már a régen szintén szigorú Románia is és körülöttünk minden országban szabad.
Egy rosszindulatú depresszív ország lecsúszott néppel. Panaszkodni tud mindenki de magáért tenni képtelen. Hogy kell másokat át, rabszolgaként dolgoztatni potom pénzért ez megy. Hogy lehet a másikat átverni,tudat alatt irányítani, na ehhez van értelem. Az ilyen törvényeket meg még helyeselik is az emberek. Nem csoda hogy a politikusaink mindent megengednek maguknak. Meg hogy kb egy párt sincs normális felhozatallal.A szenny ami megy a tévébe ez is a népet minősíti. Nézzetek körbe az úton omladozó házak mindenütt. A fiatal gyerek már a petárda terén meg ismeri ezt a mentalitást később jön a többi. Nem csoda elmennek a fiatalok. Nem csak a pénz. De lassan ezt az egész mentalitást megelégelik. Nem az a baj hogy a Magyar nem tudja használni. Meg a kezében felrobban. A nép nem tudja tolerállni.
Máshol sincs kolbászból a kerítés. De ki tudnak szabadidőjükbe ülni az emberek egy kévézóba. Karban tudnak tartani az emberek egy házat. És ném mások depresszióját kell állandóan hallgatni. A TV ben jó adások is mennek,kultúra és nem ez a sok szenny.És az élet szerves részét képezi egy jó petárdázás. Külföldről magyarországra érve olyan mintha egy gettóba érkezne az ember.
No kedveseim, még Szilveszter sincs, de az első csonkolásos baleset megvan. Egy lány örökre nyomorék lesz.
Gratulálok a kérdezőnek, s azoknak akik szerint azokban van a hiba, akik büntetik a petárdázást.
14-es! Ne legyél felületes!
Menj vissza a népvándorlás koráig! Mindenki hülye, csak te vagy trolibusz. Jól van.
Térj ki II. Szilveszter pápa felelősségére is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!