Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Lehet hogy teljesen egyedül...

Lehet hogy teljesen egyedül töltöm a Szilvesztert, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, sosem voltak kb... Barátommal élek aki dolgozni fog, én meg itthon leszek teljesen egyedül. Tudom, hogy ez csak egy hülye ünnep, de akkor is eléggé magam alatt vagyok emiatt. Ilyenkor jövök rá hogy senkinek nem vagyok fontos. Más 20 éves lány bulizik, én meg itthon fogok ülni egyedül. Pedig szeretek bulizni, de mivel nincs kivel ezért kb sosem járok el, mindig itthon vagyok. (Barátom mindig dolgozik, amikor nem akkor meg itthon akar pihenni)

Mit csinálhatnék amitől jobb kedvem lenne? Hogy ne legyen ennyire elkeseredett. Egyébként is depressziós vagyok évek óta, de most ez nagyon megviselt. Hívtam pár ismerőst, senki nem ér rá, mindenki máshol bulizik, persze engem eszükbe se jutott volna meghívni. Úgy érzem senkinek nem vagyok fontos, senkit nem érdekel hogy mi van velem...

Bocsi hogy ennyire depisre sikerült... :/

2016. dec. 30. 09:03
1 2
 11/15 anonim válasza:

Tavaly én is egyedül szilvesztereztem, mert beteg voltam. Filmeztem és kajáltam, nem volt olyan rossz, csak éjfélkor amikor durrantak a tűzijátékok, meg hallottam az örömsikolyokat, na akkor kicsit úgy éreztem, hogy kimaradok mindenből. DE legalább nem kellett másnapossággal küzdenem elsején. :DD

Amúgy ha tényleg szeretsz bulizni, csak nem találsz hozzá partnert, akkor gyere el velem szilveszter után valamikor, komolyan. :D 20 éves lány vagyok én is, és budapesti.

2016. dec. 30. 15:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. :) Igen, Fruzsina.:D

Olvasni se szeretek amúgy.xD

Lehet felmegyek majd valami ilyen chat oldalra vagy valahova hogy elüssem az időt és ne érezzem magamat olyan egyedül.. :)

A tűzijátékért sem vagyok oda, hangos meg minden, szóval ez a része annyira nem hat meg.

Aranyos tőled, de sajnos nem Pesten lakok, hanem elég messze. :( Nem is nagyon járok Pest felé.

2016. dec. 30. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is egyedül fogom tölteni. Éppen most volt itt a párom, adtam neki egy kis disznótorost, amit tegnap csináltam, mert ő is beteg, és is beteg vagyok, és nem akarjuk egymást jobban megbetegíteni az együtt alvással, de nekem semmilyen depis hangulatom nincs, majd nézem a tv-ben a dolgokat, aztán éjfélkor lefekszem aludni, és telefonon kívánunk majd egymásnak boldog új évet. Viszont nagyon várom a másnapi bécsi újévi koncertet (Duna TV, 11 óra délelőtt), ezt neked is ajánlom, nagyon szép, csodaszép tájakat mutatnak közben, Strauss-zene szól egyébként a koncerten. Pazar. Nézd meg.
2016. dec. 31. 12:50
 14/15 anonim válasza:
Én egy hatalmas buliba megyek, de inkább tölteném nyugisan a szilvesztert :)) . Amúgy tegyél be hangos zenét , igyál egy kis alkoholt, éjféj után meg tegyél be egy vicces filmet :) 20/L szintén.
2016. dec. 31. 18:37
 15/15 Minocska válasza:
100%

Már csak jövőre jó, de nem létezik, hogy ne lehessen időt szakítani a barátodnak rád. Azért van veled, mert téged akar. Ha téged akar, akkor el kell fogadni, hogy te szeretnél szórakozni járni időnként. Te is elfogadod az ő igényeit, de egy kapcsolatban mindkét félnek figyelnie kell a másik igényeire. Van olyan, hogy szabadság, vegye ki. Ha nem szeret őrült murikba járni, nem kötelező, lehet ezt máshogy is. Az én férjem is sokat dolgozik, mégis járunk táncolni, de a gyerekekkel is rengeteg programot csinálunk. Neki másodállása is van a rendes mellett, gyakran tizenhatozik, mégis talál időt rám, ránk. Általában nem is én csinálom a programot, hanem ő áll elő vele: holnap strandra megyünk, vagy kalandparkba, vagy jövő héten buli lesz, ő már vett jegyet. Vagy hogy menjünk fel a Mátrába kacsát etetni, és bobozni. Olyan is volt, hogy egyszerűen kocsikáztunk, minden megkötés nélkül, és igazán csodás helyeket találtunk. Remek kilátást, eszelősen finom rétest áruló boltot, egy édes mamikát, aki málnát árult, és behívott minket, hogy a lányok megnézhessék a kiscicáit, eldugott ici-pici mesefalucskát.

Próbálj beszélni a barátoddal, elmondani neki, hogy szeretnél szórakozni járni, mert fiatal vagy, és nem úgy akarsz visszagondolni az életedre nagymamaként, hogy csak otthon porosodtál. Találjatok valamit, ami ő is szeret. Ha olyan sokat dolgozik, mint mondod, az neki is jót tenne, oldaná a stresszt, és a kapcsolatot is mélyítik a jól megválasztott közös programot.

A depressziód pedig nem fog magától elmúlni, az ellen tenni kell. Lehet pontosan elég lenne, ha kellemes programokra járnál a társaddal.

2017. jan. 1. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!