Milyen egyedül tölteni a Szilvesztert? Rossz lesz ha itthon maradok? 26/L
Ha pár évvel fiatalabb lennél mondanám hogy töltsük együtt, így azt hiszem nem mennél bele... :D
19/F
Én sen megyek sehova, mert nem vonz ez a a nagy bulizás, bár én pár èvves fiatalabb vagyok. Ha úgy fogod fel, hogy "ez csak egy átlagos este, másnap minden megy tovább", ahogy én is, és jó programokkal töltöd az estét, akkor észre se veszed, hogy egyedül vagy és nem lesz rossz.
Engem meg nem is hívtak egy helyre sem, mert mindenki a párjával van. :(
18/L
Üdv klubtársak :D
Elég furcsa lesz, 13 éves korom óta mindig volt programom szilveszterre (persze a kor függvényében változtak) és most elég rossz belegondolni, hogy az idei év végén az egyetlen társam apám lesz, aki a szomszéd szobában fog röhögni a Sas kabarén :D
Na de ez a legjobbakkal is előfordul ;)
A kérdésre azért nem lehet jó választ adni, mert nagyon egyénfüggő hogy ki miként éli meg az egyedüllétet, mivel foglalja el magát, vagy arra gondol, hogy "jajj a többiek buliznak és jól érzik magukat, én pedig nem" ez teljesen az illetőn múlik.
Rajtad múlik hogy miként szeretnéd érezni magad holnap este.
Ó, hogy oda ne sz**jak!
Örüljél b+ hogy nem egy gyárban kell trógerolnod este 6-tól másnap reggel 6-ig!
Én is egyedül leszek valószínűleg de jövőre majd jobban igyekszem, hogy legyen kivel szilveszterezni:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!