Kecskeméten Szilveszterkor hova érdemes egyedül elmenni?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult, hogy sehova sem tudok elmenni Szilveszterkor. Van olyan haverom, aki házibuliba megy, de oda inkább nem megyek a társaság miatt. Másikkal nagy vonalakban ugyanez van. Van olyan haverom is, aki dolgozik Szilveszterkor is, tehát az is kilőve, még egy haver ugyanígy kilőve. Talán nekem is lenne lehetőségem dolgozni Szilveszterkor, de ahhoz most nincs kedvem, mert tavalyelőtt dolgoztam, tavaly meg inkább itthon maradtam. De most bulizhatnékom, de legalábbis szórakozhatnékom van, csak nincs kivel. Ha Kecskeméten valahova egyedül megyek, az gázos? Vagy inkább ne? Az olyan válaszolók, akik szánalomból akarnak írni, azok inkább hagyjanak! Inkább azok írjanak, akiknek értelmes ötleteik vannak.2016. dec. 15. 17:39
1/2 anonim válasza:
Szia 👋
Szerintem nem gázos, ha egyedül mész.😉
Club Central, esetleg azt hiszem a Gamf-on lesz megint Wonderland, legalabbis úgy hallottam, esetleg oda?! Én már voltam, mondjuk nem szilveszterkor, de baromi jo volt😅.
Vagy esetleg Menj kocsmázni 😁.
(Red Rock, Hello bár, Arany Kerék,Dallas)
De biztos (legalábbis szerintem) a TEKA-ban is lesz valami koncert vagy valami, talán még az. Nem nagyon tudok más helyeket, ami olyan lenne.
Bár ez attól is függ, hány éves vagy?!😊😄
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Meglátom, hogy melyik lesz, ha úgy lesz. Talán úgy lesz. Amúgy 28 vagyok.
2016. dec. 25. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!