16 évesen gáz otthon szilveszterezni?
"Más korombeli reggelig bulizik,isznak.. "
Ott a probléma... nem nálad.
Én bulizós vagyok, de sajna MEGINT lefújták a bulinkat, rohadok egyedül itthon...
/L
Nem.
A gáz az lenne ha csak azért buliznál, meg piálnál reggelig, mert mások is azt csinálják.
Szerintem remek szilveszteri program a közös társasozás, meg filmezés is. :)
Nem gáz - egyébként ezt neked kell érezned.
16 évesen még elég fiatal vagy a piás bulihoz, amit (mármint a vedelést) ilyenkor sokan túlzásba viszik.
Szerintem szerencsésnek mondhatod magad, hogy olyan családod van, akivel szívesen vagy, és a közös időtöket értelmes, szórakoztató dolgokkal töltitek. (Sokan joggal irigykedhetnek Rád - azok, akik csonka családban nőnek fel, ill. a szüleik isznak, nemtörődömök v. 'semmirekellők'.)
Idén mész valahova?:D
Veled egyidős vagyok, én sosem megyek sehova hanem ugyanúgy családdal vagyok, társasozunk meg filmezünk, engem nem zavar.
Én is itthon szilveszterezek, lefújták a bulinkat, a szüleim sincsenek itthon.. :/ Szóval fel a fejjel! ;)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!