Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Kit idegesít a szilveszteri...

Nemtudomanevem(sem) kérdése:

Kit idegesít a szilveszteri tüzijátékozás?

Figyelt kérdés
Miért? És mit tesztek, hogy kevésbé legyen zavaró?

2015. dec. 25. 23:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
30%

Én szeretem nézni,de már bőven 12 óra előtt is "durrogtatnak",ez zavar.A kutyáim sose jönnek be a házba,de ilyenkor,mikor kinyitom az ajtót,beakarnak jönni,annyira félnek :/ De,aztán bemennek a garázsba,és ott jó nekik :)

Lényegében,csak a kutyáimat idegesíti ;)

2015. dec. 31. 21:03
 32/36 homo ludensz ***** válasza:
19%

Kenyéren és vízen? Ez jó kérdés, bár egész hónapban napirenden voltak az éhező gyermekek tv.-ben s rádióban.

Vajon mennyi kenyérnek s tejnek valót pufogtattak fel a levegőbe 15 mp. élvezetért?

A Blahán tányér levesért sorban állók is akik szegénynek vélték magukat lőttek is vagy csak nézték?

Nagyon tudtam díjazni mindig is az emberi kétszínűséget és egyre több van belőlük.

2016. jan. 1. 09:59
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a vonalon elindulva, van pár olyan gazdag ember a földön akik a pénzükből országokat rakhatnának rendbe szimplán minden tekintetben, mégse teszik... ha valaki szilveszterre szórja a pénzét saját dolga, saját pénze azt tesz vele amit akar, ha lehúzza a WC-n az is a saját dolga.
2016. jan. 1. 19:44
 34/36 A kérdező kommentje:

Az utolsó véleményét adom...teljesen igaza van.

Amúgy meg az éhezésről, meg jótékonyságról jut eszembe: valamikor régebben még valahol egy hajléktalan kért pár forintot "kenyérre". Adtunk neki, mert hagy legyen szerencsétlennek, erre mikorra visszafelé mentünk cigi a szájában. Szerinted annak a dobiz ciginek az árából mennyi kaját vehetne?

Azért nem kell félteni őket sem..

Az, hogy ki mire költ a saját dolga, de én inkább veszek tüzijátékot, mint egy ilyennek cigit..

2016. jan. 2. 11:39
 35/36 homo ludensz ***** válasza:
50%

Az igaz hogy Istennek hála még nem voltam hajléktalan,de öt évnyi albérletben családdal az én jövőképem is negatív volt.Aki tényleg évek óta az utcán él minden jobb jövőkép reménye nélkül attól nem sajnálom a kannás bort meg a cigit sem.Mondjuk én antialkesz vagyok de ez magánügy.

Ezt az előttem hozzászólónak írtam mivel ő inkább puffancsot venne mint hogy a markába nyomja egy csóringernek.

2016. jan. 2. 11:54
 36/36 anonim ***** válasza:
senkit
2023. márc. 18. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!