Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Kit idegesít a szilveszteri...

Nemtudomanevem(sem) kérdése:

Kit idegesít a szilveszteri tüzijátékozás?

Figyelt kérdés
Miért? És mit tesztek, hogy kevésbé legyen zavaró?

2015. dec. 25. 23:06
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
61%
Aki lelkinyomorék.
2015. dec. 29. 10:20
 22/36 A kérdező kommentje:
Na ezzel most összetörted néhány ember lelkecskéjét xDD
2015. dec. 29. 12:07
 23/36 A kérdező kommentje:
#20 részemről passz. Nem én...aki meg igen nem hinném, hogy jelentkezik :D
2015. dec. 29. 12:08
 24/36 M@teee válasza:
19%
Engem nem. Én oszt kűdöm iparba.
2015. dec. 29. 12:43
 25/36 anonim ***** válasza:
61%
Valamikor én is dobálom, de ha éppen olyan év van h elmarad, akkor sem idegesít. Jó móka tud lenni, és én nem sajnálom ezt másoktól sem. Persze itt kizárólag azokra gondolok, akik kulturáltan, ésszel használják, nem pedig azokra a barmokra, akik a házak ablakába, kertjébe dobálják, mert bizony az állatok félnek tőle, direkt ijesztgetni őket nagyon nagy tahóság. Akik ezzel szórakoznak, azoknak meggyújtva lenyomnám a torkán azt összes sz*rt. Szerintem ők a "lelki nyomorékok", mások, aki normálisan rendeltetésszerűen használják, azokkal nincs gondom. Akik meg nem tudnak aludni tőle, azoknak azt üzenem, hogy egyszer van egy évben szilveszter, ha már annyira befásult vagy, hogy ilyenkor is otthon akarsz punnyadni (mint gondolom az év többi napján is), ezt igazán ki lehet bírni, ne fájjon már ennyire, hogy más jóé érzi magát. Akár tetszik, akár nem, a tűzijátékozás ilyenkor hagyomány a világ sok országában. Megjegyzem pl. aug. 20-án is sok helyen van tűzijáték, az ilyeneket, akkor is zavarja? Vagy ki vannak élezve a szilveszterre???
2015. dec. 29. 13:20
 26/36 anonim válasza:
0%
A macskámat
2015. dec. 29. 17:00
 27/36 A kérdező kommentje:

Sajnos az állatoknak nem tudjuk elmagyarázni, hogy ne féljenek tőle, pedig milyen jó is lenne..:D

Én is csak a kertben lövöm. Akik direkt házakra lövik...na mindegy is inkább hagyjuk..

Nyílván szilveszterkor lehet közterületen is. Hallottam konkrétan egy sztorit, hogy a panel előtt lőttek (14-16 évesek), majd valami elmebeteg akinek konkrétan szilveszter este az volt a legnagyobb problémája, hogy nem hallja a tv-t kiment és megdobálta őket petárdával, majd amijük volt elvette és a csatornába öntötte. Én konkrétan az ilyen embereket utálom. De ha mondjuk egy jól megtermedt úriember lőtt volna nem lett volna pofája kimenni annak sem. Én az ilyen állatoknak csak azt tudom kívánni, hogy egyszer emberére találjon mind egytől egyig, és jól kitapossák belőle a szart is. Tehát konkrétan igazad van, pont ezek azok a befásult agyú hülyék, akiknek az a legfontosabb dolguk szilveszterkor, hogy a másik szórakozását tönkretegyék.

Pl aki nyugodtan elviseli, vagy legalábbis nem szól/vergődik érte azt tisztelem. Aki meg igen, az nagyjából bekaphatja :)

2015. dec. 29. 18:26
 28/36 homo ludensz ***** válasza:
19%

Engem különösebben nem zavar korán hozzászoktattak lövészeteknél. Aki ennek a hangjára gerjed hát élvezzen.

Most amit eldurrogtat az január végén jó lenne kajára,de mindenki maga tudja hogy neki mitől van merevedése.

A kutyusokat behozzuk azután nyomathatják.

2015. dec. 31. 09:29
 29/36 A kérdező kommentje:
Más ugyanezt cigire költi mondjuk...óh ugyanezt, persze...még sokkal röbbet. Az nem lenne jó kajára? Csak annyira pénzkidobás mint minden más..
2015. dec. 31. 15:25
 30/36 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel kenyér és víz és semmi más nem?
2015. dec. 31. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!