Kit idegesít a szilveszteri tüzijátékozás?
Sajnos az állatoknak nem tudjuk elmagyarázni, hogy ne féljenek tőle, pedig milyen jó is lenne..:D
Én is csak a kertben lövöm. Akik direkt házakra lövik...na mindegy is inkább hagyjuk..
Nyílván szilveszterkor lehet közterületen is. Hallottam konkrétan egy sztorit, hogy a panel előtt lőttek (14-16 évesek), majd valami elmebeteg akinek konkrétan szilveszter este az volt a legnagyobb problémája, hogy nem hallja a tv-t kiment és megdobálta őket petárdával, majd amijük volt elvette és a csatornába öntötte. Én konkrétan az ilyen embereket utálom. De ha mondjuk egy jól megtermedt úriember lőtt volna nem lett volna pofája kimenni annak sem. Én az ilyen állatoknak csak azt tudom kívánni, hogy egyszer emberére találjon mind egytől egyig, és jól kitapossák belőle a szart is. Tehát konkrétan igazad van, pont ezek azok a befásult agyú hülyék, akiknek az a legfontosabb dolguk szilveszterkor, hogy a másik szórakozását tönkretegyék.
Pl aki nyugodtan elviseli, vagy legalábbis nem szól/vergődik érte azt tisztelem. Aki meg igen, az nagyjából bekaphatja :)
Engem különösebben nem zavar korán hozzászoktattak lövészeteknél. Aki ennek a hangjára gerjed hát élvezzen.
Most amit eldurrogtat az január végén jó lenne kajára,de mindenki maga tudja hogy neki mitől van merevedése.
A kutyusokat behozzuk azután nyomathatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!