Nemtudomanevem(sem) kérdése:
Kit idegesít a szilveszteri tüzijátékozás?
Figyelt kérdés
Miért? És mit tesztek, hogy kevésbé legyen zavaró?2015. dec. 25. 23:06
2/36 anonim válasza:
Rettentően, pláne, hogy már lassan fél kettőig szinte megállás nélkül zajlik.
Mit tehetnék? Kibírom. :) Emellett elmenekülhetnék valami távoli nyaralóba, ahová csak halkan szűrődik be ez a zaj. De ennyit nem ér az egész.
3/36 anonim válasza:
azt a par orat kibirom.
Amugy a kutyakat idegesiti a legjobban :)
4/36 anonim válasza:
Engem nem zavar, simán nem foglalkozok vele.
5/36 anonim válasza:
Abszolút hidegen hagy.
Nem zavar, miért zavarjon?
Ha valakinek ez kell a "boldogságához" hajrá.
Két kutyám is van, eleinte kicsit aggódtam,hogy majd gondok lesznek, (petárda hangja..stb.) de semmi ilyet, teljesen nyugodtak, rá sem hederítenek
7/36 anonim válasza:
Pár óráig tart az egész. Akinek ennyi boldogság jut a nyomoruságos életébe,az csinálja csak. :)
8/36 anonim válasza:
Csak azt idegesiti akinek nem tellik rá és ezér akarják elvenni mástol ezt az egy napot mert irigyek.
9/36 anonim válasza:
legalábbis felénk ilyenek akik nem tüzijátékoznak.(utolsó voltam).
10/36 anonim válasza:
NÁLUNK, már 2 hónapja pedárdáznak ahol nem látnak rendőrt és ez nagyon idegesítő.
engem idegesit. de mit tegyek? nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!