Ti fogtok petárdázni, tűzijátékozni szilveszterkor, esetleg már az előtt valamikor?
Bp-t tennék rá.
Most próbára teszel? Az úgy jó xD
Eddig én is szlovákiába jártam a cuccért, de mint rájöttem sokkal jobb megrendelni valami nagyobb webshopból. A választék is nagyobb, durvább cuccok vannak, kényelmesebb és árban is ugyanúgy jövök ki. Szvan maradok ennél..
"csar szeretném ha nem ugy definiálnának hogy a kis szaros 10 éves aki semmit nem tud csak jártatja a száját."
Értem, csak ugye mindennek megvan az oka. Egyrészt arcoskodsz. Elhisszük, hogy tudod, nem kell vele mindenkinek felvágni. Ha meg nem tudod akkor nem kell beleszólni. Számtalan olyan megnyílvánulásod van amin tisztán látszik, hogy nem.nagyon tudtál mit hozzászólni, vagy lusta voltál leírni, de azért odalöktél valamit, csa hogy ott legyen a neved. Aztán kicsit sok a nagyképűsködő, másokat lekezelő válaszod.
"Gyerek azért azt szögezzük le hogy én és kedves vyrob barátom (aki pyrotechnikus csak úgy megjegyzem) még mindig többet tudunk a témáról mint ti."
Csak egy egyszerű példa..
Gondolom ez a válasz kicsit sem nagyképűsködő, egyáltalán nem lekezelő vagy lenéző ugye?
Sem engem sem a kérdezőt nem ismered személyesen ugye? Mégis megállapítod, hogy nem tudunk szart sem az egészről és te (ti) tuti okosabbak vagytok.
És jó sok ilyen válaszod van, ami hasonló hangvételű.
Ezt minek neveznéd, ha nem arcoskodás?
És ez után mit vársz, hogy hajoljunk meg előtted vagy mi? Nagyjából az jön le, hogy úgy gondolod, hogy csak te tudhatsz jól mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!