Ezek után biztos nem engedem el a gyerekem Szilveszterkor tűzijátékozni sehova! Te elmernétek? (videó)
Megvette a tűzijátékot, a haverja is vettek, nem is keveset, és a mezőn akarják fellőni mindet!
De ezek után nem fogom engedni!
https://www.youtube.com/watch?v=_hdl86mhxMo
17 éves, és minden hülyeségben benne van, hiába beszélek neki, hogy egyszer pórul fog járni, mert szeret ökörködni a haveroknak imponálni!
Ez az első szilveszter, hogy adtam neki pénzt tűzijátékra!
Ti ezt látva, engednétek az ökör 17 éves fiatoknak, hogy a mezőn szórakozzanak robbanó anyagokkal?
Te még soha nem hallottál ilyenről? 17 évig úgy éltél, hogy a petárda biztonságos?
Nekem gyerekem sincs, videot se kell néznem, tudom ezt.
megint itt vagy?
NEm volt elég két napja???
1) itt a legtöbb baleset azért van mert hülyék használják, nem úgy ahogy kéne
2) én se engedném, de amikor pici voltam, 12-14 körül én is akartam petárdázni, viszont a szüleim rendesen elmagyarázták, hogy CSAK EGYSZER kell, hogy baj történjen belőle, és leszakadhat egy ujjam, stb... én felfogtam
Egyetlen dologra figyelj: legyen náluk kamera.
(Ha ennyire rászolgált a fiad hogy hülyének nézd, akkor eleve minek adtál pénzt. Ha meg nem, akkor felejtsd el az egészet és kívánj jó szórakozást...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!