Ki mennyit költ idén tüzijátékra?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 18:50
11/14 anonim válasza:
Mi a szembe szomszéddal közösen szoktunk tűzijátékot venni, mivel nálunk is és náluk is kisgyerek van akik nagyon elvezik a műsort. Tavaly is 10 -10 ezerért vettünk pirotechnikai cuccokat, szerintem idén is így lesz. Közösen lőjük fel, éjfélkor koccintunk és megyünk ki az utcára.
12/14 Nemtudomanevem(sem) válasza:
"0Ft.Pénzszórás!Óvodás műsor,feltűnősködni vágyó embereknek."
Ez hülyeség. Aki nem szereti annak pénzszórás, de az miért venne? Aki meg szereti annak nem az...kb ennyi. Ennyi erővel kb minden pénzszórás ami csak létezik....
Ami meg a feltűnést illeti: szerintem a nagy rész pont, hogy nem azért veszi, hogy feltűnő legyen. Önmagában vagy baráti körben szórakoznak vele. Én pl utálom a feltűnést, de szeretem a tüzijátékokat. Na akkor hogy is jön ez össze?
13/14 A kérdező kommentje:
én nem feltűnni meg menőzni veszem a tüzijátékot hanem ahogy az utolsó is irta azért mert szeretem
2015. nov. 17. 16:35
14/14 anonim válasza:
Én venni fogok :) egy évbe egyszer van szilveszter meg kell adni a módját. Az meg hogy mi pénzszórás és mi nem az egyéntől függ. Egy jó szilveszteri buli kelléke a tűzijáték ami éjfélkor kerül fellövésre egy koccintás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!