Idén szilveszterre ki mennyit költ majd tüzijátékra?
Figyelt kérdés
Az engedélyezett tüzijátékra gondolok ami szilveszterkor engedélyezveve lesz.
Te mennyit költesz rá?
Én 149 ezret,többre most nem futja.
2012. dec. 8. 20:34
2/22 anonim válasza:
Azt a 149 ezret költhetnéd értelmesebb dolgokra is!
3/22 A kérdező kommentje:
Év végén kell ennyi kis ünnepi fény.
Hát aki meg megy a diszkóba és tisztára beb@sz,az még a tüzijátéknál is értelmetlenebb.pff.
2012. dec. 8. 20:39
5/22 anonim válasza:
Én nem b@szok be, és nem költök tűzijátékra se. Viszont remekül fogunk szórakozni, és jól fogjuk érezni magunkat.
Engem mivel szólsz akkor le? :D
7/22 anonim válasza:
Soha nem kell egy forintot se költenem, mert legalább 10 szomszédom elkölt ennyit, én pedig ugyanúgy látom :D
Balekok :D
8/22 anonim válasza:
A Szilveszter egy keresztnév. Nem költök semennyit. Sajnálkozom viszont a köröttem élő tűzijátékozókon. Vagy inkább kárörvendek? Vagy olyan köd van, hogy semmit nem látni, vagy ha igen, akkor a beszerzett cucc egy része alighanem más, mint amire gondoltak (pl. van aki csak pukkanó, sercegő izékkel próbálkozik.), vagy nem működik egyáltalán, vagy nem úgy. Pl. egy húszas telepből 1 rakéta megy fel rendesen, 4-5 meg semennyire.
9/22 anonim válasza:
Én a tűzijátéknak csak a fényét szeretem, a hangját utálom, ráadásul a kutyánk is frászt kap tőle. Így aztán nézem inkább messziről, amit mások lőnek fel. :)
10/22 anonim válasza:
0Ft az égvilágon semmi értelme nincs a szilveszteri tűzijátéknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!