Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! A ti párotok mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A ti párotok mennyit költ ruhára?

Figyelt kérdés
Az én barátom nagyon durván sokat költ ruhákra. Mielőtt félreértés lenne, nem ilyen divatb**i, meg ilyesmi,férfiasan öltözik, csak neki mindenből a drága kell. Nekem meg kicsit fura, hogy többet költ ruhára mint én.
2015. nov. 12. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Sose hallottam még olyat nőtől, hogy gond lenne, ha egy férfi sokat költ ruhára. Mondjuk neked sem ez a problémád, hanem az, hogy nem a te ruháidra költ ennyit.
2015. nov. 12. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Éves szinten kb 15-20 ezer ft-ot költ ruhára. De én sem költök többet. Minek?
2015. nov. 12. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem bajom, én nem vagyok ruhamániás, ami kell, azt megveszem, jól keresek. Engem csak azért zavar, mert pl ha gyerekünk lesz, akkor nem hiszem, hogy majd jut egy db pólóra 15 ezer meg ilyenek. Bár azt mondja, hogy akkor már nem fog ennyit költeni ruhára, de hát nem tudom. Végülis jobb, mintha cigire-piára költene.
2015. nov. 12. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Akor meg mit sírsz!-1
2015. nov. 12. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
az enyém nagyon ritkán vesz ruhát, és akkor is középkategóriásat.
2015. nov. 12. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ő dolgozik meg a pénzéért.Ha pasi lennék és a nőm ilyen szöveggel jönne,hogy jaj,ha majd gyerekünk lesz,rögtön dobnám.Már előre be akarod osztani a fizetését.
2015. nov. 12. 22:06
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
A legutóbbi pasim nem vásárolt sűrűn, de akkor minőségi, márkás, drága cuccokat vett. Engem ez őszintén nem igazán zavart, a saját pénzéből vette, semmi közöm hozzá.
2015. nov. 12. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
3 évente kb 10 ezret...? Ajándékba ruhát kér, és akkor megússza a pénz költést rá. Ilyen rafinált.
2015. nov. 14. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!