Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen gyakran ír a párotok ha nem találkoztok?
Ha naponta, akkor többször is üzengettek egymásnak?
Az enyém délelőtt óta nem nézte meg az üzit amit küldtem neki, pedig biztos csak otthon játszik, azt szokott esténként :( Ez még normális?
Naponta egyszer legalább. Ahogy ráérünk. Ha pl. mindketten épp a gépnél vagyunk, akkor beszélgetünk. Ha nem, akkor napi 1-2 üzi bőven elég, ahogy épp időnk van megnézni mit írt a másik. Általában így az esti órákban azért pár mondatot szoktunk minimum beszélni, ha éppen nem bulizik egyikünk sem.
Biztos, hogy a barátod otthon van a gép előtt? Ha igen, akkor nekem is rosszul esne, ha nem válaszol. De én soha nem érettem a kocka pasikat.
sokat dolgozik, de este mindenképpen ír. általában napközben is váltunk 1-1 rövid üzenetet, és este beszélünk hosszabban. van, hogy kevesebbet, ha fáradt vagy egyedül szeretne időt tölteni.
amikor nagyon sokat dolgozik, akkor csak este egy elköszönés erejéig beszélünk.
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!