Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan lyuksógorotok akivel gyakran találkoztok, nem adódik ebből probléma?
Többszerelmű kapcsolatra gondolsz, ahol a lány igyekszik fenntartani köztetek a jó viszonyt?
Milyen probléma szokott adódni?
Valamelyik fiú inkább monogám kapcsolatot szeretne?
"Többszerelmű kapcsolat"
Ezt a szöveget se hallottam még:DD
Szerintem az ilyen "több szerelmű" egyedek azt sem tudják mi az hogy szerelem. Mert ha tudnák, akkor csak egyetlen egy lenne nekik:)
Kukázd az ilyen nőt, és akkor nem lesz komaságod semmi szeméttel.És akkor hajnali 4-kor nem azon fogod törni a fejed, hogy a forgó gyomrodat, hogy rakd helyre.
És a valódi mély szerelem nem tűr meg mást, csak 1 db férfit és 1 db nőt egy kapcsolatban.
2: Polyamory - így már biztosan hallottad.
Nem vili a kérdés. Majd ha válaszolsz az 1. hsz-ban feltett kérdésekre, akkor lesz az.
Az 50%-os troll meg figyelmen kívül hagyandó.
Szerintem arra gondolt, hogy a csaj többször összefeküdt több pasival a társaságból, de nem jártak meg semmi, csak simán élvezték egymás testét max pár éjszakán keresztül.
Nekem személy szerint ilyen tapasztalatom nincs, egyik barátnőm csinálta ezt a társaságban, majdnem az összes vállalható(bbnak tűnő) pasival összefeküdt onnan. A pasik -mint lyuksógorok- nem csináltak belőle ügyet egymás között, nekik nem volt gáz, végül a barátnőm ment el, miután már "túl sok" pasival a társaságból összefeküdt, és már kezdte cikinek érezni a helyzetet.
De a kérdésre válaszolva: a pasiknak ez nem volt gond. A leányzó reputációját csökkenti viszont jelentősen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!