Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi a véleményetek a petárdákról?

Mi a véleményetek a petárdákról?

Figyelt kérdés
Pl: örülnétek ha újra legalizálnák őket itt is? Vagy szoktátok használni? (én személy szerint nem nagyon merem...túl sok a bűntetés,,,nem merek belegondolni, hogy ha megvágnának abból mennyi cuccost vehettem volna)

2015. márc. 6. 22:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Gáz...nem gát...sorry
2015. márc. 7. 21:31
 22/28 vyrob ***** válasza:
100%
egyetértek Haver :) Ugyan ez volt a baly a petárdáknál is sok hülye részeg barom anno begyujtja aszt vár 10 másodpercet és megprobálja feldobni a levegőbe hogy ott durranjon kérdem én hülye ez ? Tudnád hány ilyen eset volt ennyi barmot , azé kanocos mostmár az euban mivel kanocos van időd eldobni és biztonságosan megvárni a késleltetést amennyiben ezt nem teszed meg és lerobbantot a kezedet az egyedül a te hibád mostmár nem foghatod már arra hogy hát rossz volt a petárda és a dörzsfej rész .Nagyon jól megoldották. Veszélyes volt ? európai kormány ne tiltsuk alakitsuk át biztonságossá :) mert a tiltás csak balesetet veszélyeséget és orási fekete piacot szül mennyire igazuk van .Ez a magyar kormányról nem mondható el Az idióta Lampert tiltotta be a petárdát pedig figyelmeztették őt értelmesebb emberek hogy jön a sengeni csatlakozás .És megszünnek a határok de ő nem halgatott ezekre sajnos. Hogy valaki ilyen szinten primitiv legyen és ne lássa be hogy ezzel csak rosszat tesz és a fekete pac növelését vonja maga után hihetetlen >:(
2015. márc. 7. 21:44
 23/28 anonim ***** válasza:
AKI DOBALJA ANNAK AZT KIVANOM HOGY A MELLEN süssek a langost!!!
2015. márc. 23. 23:04
 24/28 A kérdező kommentje:
És miért kívánod? XD
2015. márc. 24. 07:12
 25/28 anonim válasza:
Nem olvastam el miket írtatok, de tőből szakadjon ki a keze annak aki kitalálta, forgalmazza és aki eldobja!Megvan az okom amiért ezt írtam.
2015. okt. 5. 22:18
 26/28 A kérdező kommentje:
S az ok mi? :) ha ezt írod, gondolom van indokod is ;)
2015. okt. 6. 21:11
 27/28 PyroMágus ***** válasza:
Ez engem is erdekelne:D
2015. okt. 10. 13:56
 28/28 vyrob ***** válasza:

Nem olvastam el miket írtatok, de tőből szakadjon ki a keze annak aki kitalálta, forgalmazza és aki eldobja!Megvan az okom amiért ezt írtam ?

Van indokod semmit nem toleráló retardált f @ sz vagy ;)

2016. jún. 26. 18:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!