Nem tudom, hogy mit tegyek ebben a helyzetben . :\ Hova menjek?
Figyelt kérdés
Úgy volt ,hogy az egyik barátommal szervezünk szilveszteri-bulit. Jó evvel semmi baj, de kb 3 évvel kisebb is lett volna ott így nem lett volna valami tökéletes :\ A barátom meg többször lefújta a bulit és azután mindig kihúzta magát , hogy csak viccelt , de most pfff .... Az egyik lány nem akar jönni a barátom miatt és ebből következik , hogy a barátnője se jön. Ma meg kiderült , hogy a drága kedves barátnőm csak 12ig lesz velünk, mivel elmegy a pasijával :\ Egyedül lennék így lány és az nem jó :( De azonkívül hívtak még nagyobbak, hogy menjek velük és az én pasim is ott lesz , de ott nincs nekem valami nagy baráti köröm , nem érezném ott jól magam :\ Továbbá van még egy fiú akivel nagyon jóban vagyok , de úgy mint csak sima jó barát , de ő lehet megcsókolna :\ Na náluk meg csak úgy lenne , hogy egyedül ő fiú s a többi lányt meg alig ismerem :( A pasimmal is együtt akarok lenni még ha 5 percet akkor is :( De ez nem lehet ha az előbbi szilveszteri bulira mennék :\ Oh na annyi baj van :( 16/l2014. dec. 23. 21:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha egy bulin te vagy egyetlen lány ha a fiúk akik ott vannak normálisak és tiszteletben tartják, hogy barátod van. Viszont a barátodnak nem biztos, hogy tetszene(de én nem ismerem, lehet hogy nem az a féltékeny fajta). A másik meg, hogy elmész a barátoddal, megismered jobban a barátait és lehet, hogy közelebb kerülsz hozzájuk és megkedveled őket.
De azt nem javaslom, hogy menj el ahhoz a fiú barátodhoz aki megcsókolna!..csak bonyodalom lenne belőle, meg bűntudatod lenne miatta..
Remélem tudtam segíteni, de a végső döntést neked kell meghoznod:) 16L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen sokat segítettél :)
2014. dec. 24. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!