Missed ab után, újra terhesség. Mikor menjek dokihoz? Akik ilyen helyzetben voltak, mikor keresték fel orvosukat először?
Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok,3és fél hónappal a missed ab után. 22-re nem vártam,23án már halvány pozit teszteltem. Enyhe roszulléteim vannak már,de néha előjön napközben egy ilyen enyhe görcs,olyan,mintha meg akarna jönni. Nem tudom,hogy mikor menjek dokihoz,mert anno ennyi idősen majdnem elzavartak,hogy túl korai még vizsgálódni...2013. szept. 29. 11:26
1/13 anonim válasza:
Másnap már a dokinál volt a + teszt után...sokat nem látott,de erre is számítottam,de én az utrogestan miatt mentem amit meg is kaptam.
2/13 anonim válasza:
Nekem már a műtét után mondta az orvosom, hogy a következő terhességnél egyből menjek, mert ír fel gyógyszert.
3/13 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok én is. A pozitív teszt után hívtam, és írt fel Utrogestant.
4/13 anonim válasza:
A pozi teszt után 1 hétre már mentem is orvoshoz.
2 vetélés volt utrot kaptam én is.
20+6 hkm
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Holnap elmegyek egy dokihoz,nekem van Utrom,mert az előzőnél,utolsó pillanatban írtak fel,de azt nem lehet csak úgy szedni és azért megnézetem magam. Az orvosom szerdán lesz,de nem várok addig. Nincs baj,és nem is mondták,hogy menjek,de nem várok.
2013. szept. 29. 15:19
6/13 anonim válasza:
Szerintem se várj vele. Bármelyik orvos megmondja, milyen adagolásban ajánlja. Utána pedig egyeztetsz a saját orvosoddal. Meg fogja érteni, hogy nem kockáztatsz.
7/13 anonim válasza:
Én a 9. héten mentem, nekem nem mondta a doki, hogy bármi extrát kell tenni a következő terhességnél, nem kaptam semmiféle gyógyszert. Most 26 hetes vagyok.
8/13 anonim válasza:
És vajon missed ab/vetélés utáni terhességnél szinte mindig kap az ember Utrogestant?
Azért érdekelne, mert nemrég estem át missed ab-n, de nem a terhesség megtartásával volt a gond, hanem sajnos nem feljődött a magzat.
Tudom, majd a doki megmondja, csak elgondolkodtam ezen a kérdés kapcsán...
Kedves Kérdező! Én mielőbb elmennék az orvosomhoz!!! Főleg az enyhe görcsied miatt.
9/13 anonim válasza:
8-asnak válasz: nem kap az ember automatikusan gyógyszert, én sem kaptam, fel sem merült, nálam sem hormon probléma okozta az előző sikertelen terhességet. 7-es voltam.
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem szakmabeli mondta a héten,hogy amíg nincs semmi rózsaszínes váladékozás,addig ne aggódjak és attól,hogy az előzőnél gond volt,most lehet probléma mentes terhességem,nem feltétlenül kell majd bármit is szedni,ezt doki dönti el(azért én holnap megkérem,hogy ha lehet írjon fel valamit,biztos ami biztos)Nálam nem tudni mi lehetett,de mondták,hogy genetikai dolog volt valószínűleg a háttérben. Állítólag a terhességek 30%-a végződik sajnos vetéléssel az első pár hétben,és ennek fele az miatt van,mert rossz gének kapcsolódnak össze,tehát génhiba okozza. Erről tanulmányt is olvastam anno és a dokim is mondta. Holnap megyek délelőtt dokihoz,viszont most délután is,mikor görcsölgettem,lefeküdtem aludni,mire felkeltem,semmi-ez volt tegnap is,lehet,hogy sokat voltam talpon...Köszönöm a válaszokat
2013. szept. 29. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!