Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után, újra terhesség...

Missed ab után, újra terhesség. Mikor menjek dokihoz? Akik ilyen helyzetben voltak, mikor keresték fel orvosukat először?

Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok,3és fél hónappal a missed ab után. 22-re nem vártam,23án már halvány pozit teszteltem. Enyhe roszulléteim vannak már,de néha előjön napközben egy ilyen enyhe görcs,olyan,mintha meg akarna jönni. Nem tudom,hogy mikor menjek dokihoz,mert anno ennyi idősen majdnem elzavartak,hogy túl korai még vizsgálódni...
2013. szept. 29. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor nagy kalappal holnapra!

Remélem megnyugtat a doki és minden rendben lesz!

És én is köszönöm szépen a válaszaitokat (8-as voltam).

2013. szept. 29. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
En azonnal hivtam a dokim ahogy pozit teszteltem. Igaz nem adtak rogton idopontot, csak a kov hetre, de mondtak ha barmi baj van akkor ertesitsem oket. Szerencsere nem volt semmi gond. Onnantol hetente jartam UH-ra egeszen a 12-ik hetog h minden rendben van e. Kaptam progeszteron kupot igaz nekem alacsony volt, mar terhessgeem elott is, hiszen a missed ab utan rengeteg vizsgalaton vettem reszt. En magandokihoz jarok. De veszelyeztetett terhes vagyok a missed ab es a korom miat is.
2013. szept. 29. 22:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Én nem mentem el semmiféle kivizsgálásra,mert időm sem volt rá,és még a babát sem terveztük,mert féltem,várni akartam vele. Sajnos mára nem kaptam időpontot senkihez,de holnap reggel megyek már a dokimhoz,aztán meglátjuk mit mond. Félek azért,mert egyre jobban stresszelem magam,hogy mi lesz,mit fog mondani és hogy ha kapok valamit,az használ-e.
2013. szept. 30. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!