Mennyire égő, hogy 17 évesen itthon szilveszterezek?
Figyelt kérdés
1-2 házibuliba is meg lettem hívva, de az egyik nagyon messze van, és senkit nem ismerek az egy ismerősömön kívül, a másikban pedig lesz sok ismerősöm, viszont egy ultragáz társaságban. Egyébként meg sikerült pont most megfáznom, tegnap még lázam is volt, de tudom, hogy majd úgy is kigúnyolnak, hogy sehol se voltam, meg milyen már ez, és ezt is csak kifogásnak találtam ki. :(
Elhiszed hogy senkit nemfog érdekelni hogy otthon voltál? :D Még az azt is mondják hogy gáz még aznap elfelejtik hogy te otthon töltötted a szilvesztert. Senki nem mondta hogy ilyenkor kötelező bulizni, ismerek partyarcot is aki szilveszterkor sosem megy bulizni már csak azért se.
2013. dec. 31. 18:51
2/11 anonim válasza:
hat eleg gaz,ha en meg egyszer 17 lehetnek szetbuliznam az arcom,es meg most is,ha tehetnem!de,majd idövel megbanod,hogy,amikor tehetted volna,nem tetted.
2013. dec. 31. 18:57
3/11 anonim válasza:
Semennyire. Tényleg senkit nem érdekel hol voltál szilveszterkor, csak addig amíg megkérdezik de utána már nem is foglalkoznak vele, csak te érzed azt, hogy ciki. Jövőre ha van rá lehetőséged akkor szervezz te bulit valahova és oda csak olyan embereket hívsz meg akikkel jól érzed magad. Viszont ha nem vagy bulizós akkor felesleges ilyenkor kötelezően elmenni valahova ahol szarul érzed magad. Ilyen esetben szedd össze a nem bulizós haverjaid és töltsetek el együtt el kellemes estét. Tvzzetek, beszélgessetek, nézzetek valami jó filmet, a lényeg hogy jól érezd magad.
2013. dec. 31. 19:02
4/11 anonim válasza:
Én is itthon vagyok, én is 17 vagyok, semennyire se gáz.
2013. dec. 31. 19:04
5/11 anonim válasza:
24 éves vagyok, itthon vagyok, zöld teát iszogatok, relax zenét hallgatok, és tanulok. Másnak ez totál gáz lenne, én úgy érzem, hogy ez méltó befejezése az évnek, és remélem a következő év méltónak talál majd arra, hogy a kitűzött céljaimban segítsen.
Arról szóljon a szilvesztered, amiről te akarod hogy szóljon, ne arról amit mások akarnak. A te éved, a te életed, a te kezdésed.
2013. dec. 31. 19:12
6/11 anonim válasza:
Szerintem minden ember azt csinál amit akar, és mert sokan mennek bulizni, meg leisszák magukat, az nem jelenti azt, hogy aki ezt nem teszi vagy otthon egyedül tölti az már gáz lenne. Az a gáz aki azt gondolja, hogy ez gáz... Én nyugodtan itthon leszek és filmeket nézek, mert én ezt akarom és ez nekem jó, aki meg azt gondolja ez gáz, az kiszophatja a ...
2013. dec. 31. 19:21
7/11 piriiiiii válasza:
Nekem a születésnapom is most van (a tizenhetedik pont), mégis itthon fogok feküdni, és olvasok, és pont leszarok mindenki mást, mert így érzem jól magamat, hiába lettem meghívva ide meg oda.
Szar le Te is a többi idióta embert, aki talajrészegen fogadja a dicső újévet.
2013. dec. 31. 19:31
8/11 piriiiiii válasza:
Ötös, én is zöld teával kírésem az estét. :D Csak relax-zene helyett David Gilmourt hallgatok. Bár néha az is elég relax...
2013. dec. 31. 19:33
9/11 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok és itthon vagyok. Égőnek egyáltalán nem érzem, de azért elég szomorú, hogy nincsenek olyan barátaim akikkel szívesen lennék olyankor, amikor rossz passzban vagyok, mint most. A szerelem az ami hiányzik a szilveszteremből, remélem jövőre másképpen lesz.
Én csokoládé fagylaltot eszem és m&m's csokigolyókat.
2013. dec. 31. 19:43
10/11 anonim válasza:
Én is 17 vagyok és itthon ülök. :) Hívtak pár helyre, úgy is volt, hogy megyek, de annyira rossz kedvem van egész nap, hogy semmi kedvem menni sehova. Nem gáz abszolut, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, szard le. :) Ha neked jó így akkor miért érdekelne más véleménye? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!