Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Nagyon gáz, ha 20 évesen...

Nagyon gáz, ha 20 évesen inkább itthon szilveszterezek a szüleimmel, mint buliznék?

Figyelt kérdés

Idáig még egy szilveszterkor sem voltam semerre. Most hívtak több helyre is, de nincs kedvem menni. Vagyis félig van, de kényelmesebb itthon a melegben. Nem nagyon szoktam eljárni bulizni. Szerintetek később meg fogom ezt bánni? Menjek vagy ne?

20/L

2011. dec. 31. 11:25
 1/9 anonim válasza:
Szerintem menj inkább mert később nem lesz rá alkalmad
2011. dec. 31. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved menni,akkor minek mennél?

Ezt neked kell eldöntened.

Viszont az is igaz, hogy meg kell próbàlnod, legfeljebb ha nem érzed jól magadat, hazamész.

2011. dec. 31. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved, ne menj, mert nem biztos, hogy jól fogod érezni magad. Én mennék, de nekem meg nincs kivel, mert házibuliba hívtak, de én azokat nem nagyon szeretem. Úgyhogy az lesz, hogy felöltözöm kicsit szebben, mint a melegítő, sütünk valami sütit anyámmal, elröhögcsélünk, majd éjfélkor koccintunk, aztán valószínűleg lefekszem.

Egyébként semmilyen életkorban nem gáz, hiszen nem törvényszerű ezen a napon bulizni, talán jobban át is tudod adni magad az új év beálltának, ha nem valami buliban rázod magad.

19/L

2011. dec. 31. 11:31
 4/9 anonim válasza:
Én is igy cagyok vele..nagyon nincs kedvem fagyoskodni ma
2011. dec. 31. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved maradj otthon, mert annak meg megint semmi értelme, hogy elmenj és ne érezd jól magad.

Gondolom az alkohollal hadilábon állsz és az alap egy szilveszteri bulin.

Lesz még idöd bepótolni.

Én régen örökké menni akartam, mentem is elég sokat aztán volt 2 év "csend" amikor sehová sem mentem és átalakultak a szokásaim. Elég egy éveb 2-szer szórakoznom, de akkor igazán élek!

Amúgy Én is itthon leszek ma este, messze vagyok a barátoktól és a családtól.

2011. dec. 31. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért gondolod Te is és ennyi sok fiatal, hogy a bulizósok azok, akiknek a példáját kell követni?

Kérlek, ne menj az árral, úgy élj, ahogy TE jónak tartod... Ez nagyon fontos, és nemcsak szilveszterkor vagy buli kérdésben. Legyünk önállóak, hozzuk meg a saját döntéseinket, ne akarjunk a tömeggel menni... Sehova...

Légy boldog!

:)

2011. dec. 31. 11:40
 7/9 anonim válasza:
Ha nincs kedved ne menj. Amúgy sem változik semmi sem. Ez egy ugyan olyan nap csak mint a többi.
2011. dec. 31. 11:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem megyek :)
2011. dec. 31. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem ugyanolyan nap mint a többi, ha nagyon nem akar az ember, akkor nem kell erőltetni, de ha csak kicsit nem akar, akkor inkább menjen, mert pár év múlva otthon a kisgyerekkel már úgysem fog, és akkor bánni fogja a kimaradt alkalmakat. A 'régi szép idők', most vannak!

Egy történet adaléknak:

Haver nem bulis típus, évente egyszer szokott házibulizni a szülinapján, de akkor is csak haverokkal, 80% fiú 20% lány felállásban, 10-12 fős buliban. Mivel mindig kanbuli volt a 3 állandó csajt leszámítva (ebből egy foglalt), ezért egyszer hívtunk egy negyediket is. Az öccse sem volt túl bulis (ca. 21 évesen). De összejött ezzel a csajjal, és már 3 gyerekük van.

Szóval sosem lehet tudni, melyik az az alkalom, amelyet ha kihagysz, akkor később bánni fogod!

2011. dec. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!