Jogos ha haragudni fognak a szomszédok a tüzijáték miatt?
Második vagyok. Én falun élek és imádom a kutyáimat, de nem tudtam őket hozzászoktatni bármennyire is szerettem volna. Kiskoruktól suliba járunk, ahol mint említettem megy a gyakorlás, de az valahogy nem ugyanaz, nem érdekli őket, míg ilyenkor az első durranástól kezdve reszketnek mint a kocsonya. Mivel amúgy is bent vannak szilveszterkor, nem haragudnék, de ha kint lennének és a közvetlen szomszédok durrognának, akkor nagyon, mert legalább szólhattak volna, hogy erre az időre kezdjünk velük valamit.
Igazad van abban, hogy sokan tojnak rá, hogy mi van a kutyájukkal, megvan-e még egyáltalán, falu helyen ez a szokás, de azért a lehetőséget add meg azoknak, akik törődni akarnak a kutyájukkal, azzal, hogy szólsz előre. Onnantól kezdve a szívük joga eldönteni mit tesznek, nem mondhatják, hogy a te hülye tűzijátékod miatt ment világgá, hiszen te szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!