Panelben és/vagy albérletben lakók, hogy tolerálják a szomszédok a kutyátok ugatását?
Enyémek elején folyton rácsodálkoztak hogy van kutyám mert hogy egy hangja sincs,mindig dícsérnek mai napig minket:D
Ami való igaz,soha nem ugat,ha kint ugat kutya akkor is csak mormog magában válaszul,de egy hangja sincs.
Amúgy tiltsd le lakásba való ugatásról ennyi az egész és nem lesz gond.
Nekünk azt sem tudták a szomszédok, hogy kutyával költöztünk, amíg meg nem látták.
Csakis akkor ugat, ha csengetnek, akkor sem folyamatosan, csak jelzés szinten.
Azt nem tudni, a te szomszédaid miként fognak reagálni, minden ember más.
Nekünk sosem volt probléma az ugatással. A lépcsőházban több kutya is van, szóval nem sok vizet zavar az ugatás.
A mi kutyánk csak akkor ugatott, mikor egy bogár bejött az ablakon és kergette. Ma már leszokott róla :)
De mindenhol mások az emberek, valahol tűrik, van ahol nem :)
Nekem is yorkim van, minden lakó nagyon szereti. A szomszéd mondta, hogy hallja, ha néha vakkant egyet, de nem zavaró.
Ha idegen jön, vagy valamit hall, akkor rászólok, hogy csönd legyen, és nem ugat. Ilyen egyszerű.
Ugatni ritkan ugatnak. Tobb kutyais van...mikor mennek setalnivan egyaki a liftnek mindig ugat, aztan azt hallod, h "shhcsshhhh" hangosabban csitteg a gazdni mint ugat a kutya vicces...de ez. Napi 2 kb amit hallok...
demost koltoztek felenk, kaparaszik, vagy mi...hallom ahogy a kovon jar... Utana kapar....idegesito, de ejjel nem csinalja, meg eleg tolerans vagyok a hangokra....
Eleinte megsem tudtam rajonnni mi ez a hang
a lakásban nincs ugatás!
jelezni lehet ,halkan kicsit, de ennyi!
senki sem tolerálja a lakásban állandóan ugató kutyát, sőt ,én mint kutyás lennék az első aki szólna érte!
mivel csak nevelés kérdése, így ,ez a gazdák dolga!
ne a szomszéd miatt ne ugasson , hanem mert meg van rá tanítva :)
új lakásba költözéskor ,írd ki az üzenőtáblára,hogy kutyátok van !! ennél többet nem kell tenned!
figyeld ,hogy hová viszed wc-re !! kutasd fel a környékbeli kukákat!
mindíg legyen nálad zacskó !
kb: 2-3 hónap amíg a kutya megtanulja a házban lakók szagát,mozgását,energiáját, és a hozzájuk gyakran látogatóét is.
addig persze jelezni fog ,de ha jól reagálsz rá ( nem szidod, nem lekiabálod,és nem megvered mert jelzett, ...- hanem : megdicséred, és utána leállítod ! ennyi és nem több . jelzett,te reagáltál rá,és innentől te intézed az idegent :) ez a trükk:)
tacsiknál,és pincsiknél,meg pár idegesebb yorkinál,csivinél ez problémásabb lehet , de ott működik a fárasztás ! vagy jön a szomszéd böszmén ,mérgesen ,és helyrerak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!