Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik albérletben élnek kutyáva...

Akik albérletben élnek kutyával, hogyan oldották meg?

Figyelt kérdés

Tudom, nagy fába vágtam a fejszém, de muszáj albérletbe költöznöm a kutyával és a cicával. Sajnos sehol sem engedik, ahol mégis, ott viszont olyan magas árat kérnek el, amit nem tudok megfizetni. Főleg a kutya a gond nekik.

Albisok, Ti hogyan oldottátok meg?

2012. nov. 13. 10:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Keressél tovább hátha engedik valahol nem igazán tudsz mit csinálni ha nem engedik akkor nem. Am pont eggyel előtted van egy kérdés ott az albérlet kiadója kérdez :)
2012. nov. 13. 10:25
 2/35 anonim ***** válasza:
81%

Hát azt ne csináld amit én először:)) Titokban vettem egy kutyát albérletbe,persze egy drága kedves szomszéd beköpött a főbérlőnek,aki aztán kirúgott hogy a kutya szag beveszi a bútorokat meg ilyen hülye indokokkal.

Aztán utána sok sok keresgélés után találtam egy olyan albérletet ahol a főbérlő tök rendes,és szereti a kutyámat. Nem is értette ilyen kiskutya kit zavar? Elmondtam hogy szobatiszta,jól nevelt,nincs vele semmi gond. Először azt mondta amúgy hogy így 2 havi kaukció,mondom jó akkor nem érdekel az ajánlat köszönöm,de sürgős volt neki kiadni így belement az 1 haviba.

Keress kitartóan, még nagyon régen én is albérletbe laktam kutyával és macskával.

Bár én inkább úgy vettem észre hogy a macska jobban zavarja az embereket,hiszen szétkarmolja a bútorokat,ha bútorozott a kecó.

Tehát egy tanácsom van kitartás.

2012. nov. 13. 10:26
 3/35 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére megengedte a főbérlő, bár 110 ezer Ft kaukciónk ott van, így ha bármi történne, bármit tönkretenne a kutya, abból úgyis kifizeti.
2012. nov. 13. 10:26
 4/35 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mi mondjuk bútor nélkül béreljük a lakást.
2012. nov. 13. 10:27
 5/35 A kérdező kommentje:
Igen, én is bútor nélkül gondoltam. Tényleg mindkettő jól szocializált, csak sajnos nem hiszik el. Meg a kutya nagy, és ettől megijednek.
2012. nov. 13. 10:30
 6/35 anonim ***** válasza:
12%

mennyi idős a kutya? van egy tippem... olyan hirdetést keress, ahol nincs írva h "kutya NEM jöhet"

költözéskor amikor nincs ott a főbérlő vagy a tulaj, nem viszed oda, ha elment beköltözteted a kutyát. aztán szép lassan beadagolod neki amikor már ott laksz egy ideje, hogy milyen jó kutya, látni fogja h nem tesz tönkre semmit és nem lesz baj. megmondod neki h ha felmerül bármilyen kár állod. nekem már tesztelve van a sztori, így csináltam addig míg meg nem ismertem a mostani páromat akinek saját lakása van.

2012. nov. 13. 10:32
 7/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehetetlen. Én olyan főbérlő vagyok, aki kifejezetten kutyás albérlőt keresett :) de a mi lakásunk most ki van adva hosszú távra. Szerintem kutyás oldalakon adj fel hirdetést, én 3 éve s netboardon kerestem albérlőt.
2012. nov. 13. 10:32
 8/35 A kérdező kommentje:

Igen, oda most regisztráltam, de valami hiba van az oldalon, így majd később foglalkozom vele. :) Jó látni, hogy vannak rendes főbérlők is :)

Nem szeretném rejtegetni a kutyát, jobb a békesség.

2 éves, majdnem 50 kiló... Pont ez a probléma nekik... De ha ez számít valamit, már kinézték terápiás kutyának gyerekek mellé.

2012. nov. 13. 10:35
 9/35 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a sztereotípiát hogy nagy kutya nem való lakásba elég nehéz kiverni a magyar emberek fejéből sajnos (sok minden mást is :D ) Úgyhogy csak az marad neked hogy kitartóan keresel egy normális főbérlőt.
2012. nov. 13. 10:45
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagytestű kutyával lakást találni valòban nehéz ügy, de nem lehetetlen, van egy német juhászos ismerősöm aki albérlertben lakik. Mi 2 kutyával lakunk albérlertben, jelenleg 3 al egész pontosan, mert ideiglenes befogadók is vagyunk, de családi házban. Igaz a westie bent alszik, mert lakásban nőtt fel meg most az ideiglenesünk is bent van, mert még pici. Kint meg van a kuvasz, őt már direkt kintre szoktattuk mert azért azt már kevesen nyelnék le, ha bent lenne. A főbérlő tud róla és nem bánja, ugyanis imádja az állatokat. Na egy ilyen mentalitású főbérlőt kell kifogni. Kitartás kell hozzá, mi másfél évig kerestünk, míg ez összejött.
2012. nov. 13. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!