Akik albérletben élnek kutyával, hogyan oldották meg?
Tudom, nagy fába vágtam a fejszém, de muszáj albérletbe költöznöm a kutyával és a cicával. Sajnos sehol sem engedik, ahol mégis, ott viszont olyan magas árat kérnek el, amit nem tudok megfizetni. Főleg a kutya a gond nekik.
Albisok, Ti hogyan oldottátok meg?
Hát azt ne csináld amit én először:)) Titokban vettem egy kutyát albérletbe,persze egy drága kedves szomszéd beköpött a főbérlőnek,aki aztán kirúgott hogy a kutya szag beveszi a bútorokat meg ilyen hülye indokokkal.
Aztán utána sok sok keresgélés után találtam egy olyan albérletet ahol a főbérlő tök rendes,és szereti a kutyámat. Nem is értette ilyen kiskutya kit zavar? Elmondtam hogy szobatiszta,jól nevelt,nincs vele semmi gond. Először azt mondta amúgy hogy így 2 havi kaukció,mondom jó akkor nem érdekel az ajánlat köszönöm,de sürgős volt neki kiadni így belement az 1 haviba.
Keress kitartóan, még nagyon régen én is albérletbe laktam kutyával és macskával.
Bár én inkább úgy vettem észre hogy a macska jobban zavarja az embereket,hiszen szétkarmolja a bútorokat,ha bútorozott a kecó.
Tehát egy tanácsom van kitartás.
mennyi idős a kutya? van egy tippem... olyan hirdetést keress, ahol nincs írva h "kutya NEM jöhet"
költözéskor amikor nincs ott a főbérlő vagy a tulaj, nem viszed oda, ha elment beköltözteted a kutyát. aztán szép lassan beadagolod neki amikor már ott laksz egy ideje, hogy milyen jó kutya, látni fogja h nem tesz tönkre semmit és nem lesz baj. megmondod neki h ha felmerül bármilyen kár állod. nekem már tesztelve van a sztori, így csináltam addig míg meg nem ismertem a mostani páromat akinek saját lakása van.
Igen, oda most regisztráltam, de valami hiba van az oldalon, így majd később foglalkozom vele. :) Jó látni, hogy vannak rendes főbérlők is :)
Nem szeretném rejtegetni a kutyát, jobb a békesség.
2 éves, majdnem 50 kiló... Pont ez a probléma nekik... De ha ez számít valamit, már kinézték terápiás kutyának gyerekek mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!